Merhaba! Arkadaşlar bugun kaban almak icin Bir Avm ye gittik eşimle kaban deniyorum diğer botlarını giyseydin bunlar hic kıyafetinin altına olmamış dedi bende onlar eskidi Artık dedim senmisin diyen neresi eski ,eski deyip durma şuna iki yıldır giyiyorum bu arada marka olduğu icin ne kadar giyersem giyeyim yırtılmıyor ama bariz eskidi yani bende dedim Ne zaman bana bişey alacak olsam burnundan getiriyorsun almıyorum bişey deyip sinirlenip eve geldik yol boyu tartışma tabi benim aldığım ayakkabıların ne zaman aldığımı tarihini biliyormuş topuklu alana kadar giyebileceğim bişey alsaymışım cok bi ayakkabısı olan bi insan olsan gam yemeyeceğim surekli alışveriş yapan biri de değilim en son 2-3 ay once kendime bir iki bişey almışımdır onlarda uygun fiyatlı neyse eve geldik balkona cıktı bu ekmek poşetinin ağzını acık unutmuşum oda yere dokulmuş bir bağırıyor ama bişey oldu sandım geri zekalı kadın mısın sen kadınım diye geciniyorsun bu ne hal kac defa soyleyeceğim ekmeğin ağzını acık bırakma diye daha ne hakaretler yeter artık bak icimde bi gram koca sevgisi bırakmadın surekli kadınlığımı sorguluyorsun bende insanım dedim sen duzgunce soylemekten anlamıyorsun yine aynısını yapıyorsun bide kadın olacaksın,seni Allah ’a havale ediyorum Allah seni bildiği gibi yapsın dedim ben bişey alırken karımda insan icine cıkıyor iyi giyinsin demiyorsun en son ne zaman kendi paranla bana bişey aldın diyorum cevap blender aldım neymiş ben kullanıyormuşum yok artık dedim ya bana mı aldın eve aldın bu kadarsın işte dedim hep boyle ya bıktım yıldım artık bunun boş beleş takıntılarından hanımlar guzel sozlerinize ihtiyacım var