Lutfen yazdıklarıma duymak istediklerimi değil gercekleri, doğru olanı, yapmam gerekeni yazar mısınız?
İki bucuk yıllık evliyim. Bundan 4 ay oncesine kadar eşim asgari ucretle calışıyordu. Şimdi eşim jandarma eğitiminde. 5.700 tl kazanıyor.Şubat 20 de bitiyor eğitim. Sonra atama olacak ve gorev yerine gideceğiz.Fakat eşim hic tutumlu değil. Gider iki yuz tl ye kulaklık alır.Ve daha bir suru şey. Cok onemli bir ihtiyac gibi. Zaten sigara iciyor,parlem***
Eşimle gecen yıl ayrılma kararı almıştık Ailesi cok etkiliyor eşimi. Olmuyordu kafede calışmaya başladım diye ailesi de kendi de istemiyordu. Sonra ben cıkmam diye direttim eşim ailesinin evine gitti ben evimizde kaldım. Bir ay ayrı kaldık. Sonra cıktım kafeden.Yapamadım, cok ozledim eşimi. Daha sonra barıştık davadan donduk. Fakat biz ayrıyken kız kardeşi eşime bana telefon al diyor eşim de kız kardeşine soz veriyor sana telefon alacağım diye. Ki gorumcem ağlayıp zırlayıp babasına bile her şeyi aldıran birisi. Sonra tabi biz barışıyoruz falan ama bundan haberim yok. Eşimle konuşuyorduk az once telefonda bana dediki daha kardeşime telefon sozum var. Ya eşimi adam yerine koymayıp paralanınca o kadar iyi davranıyorlar ki.Gozu kor gibi hic bir şeyi gormuyor. Eşime dedim cok musrifsin daha gorev yerine gidince bir suru para gerek olacak. Araba alacak taksiti, ev kirası falan. Once elma simgesi olan o telefonun son modelini alacakmış ki kac milyar. Sonra 1200 tl lik telefon almaya karar vermişler guya İnanmıyorum tabi 1200 tl olduğuna. Fakat istemiyorum almasını.Elini verecek kolunu kaptıracak biliyorum. Kacarak evlenince biz hep diyorduk cekime gidelim diye.Eşim diyor ki sana da soz verdim cekim icin sana da sozumu tutmayayım o zaman diyor. Ama bu ikimizin istediği bir şey.Ozellikle bana verdiği bir soz değil ki. İnanın şuraya uzun uzun bir suru şey yazabilirim. İcim onların ikibucuk yıldır bana yaptıklarını, beni istemeyişlerini yuzume baka baka herkesin icinde seni istemiyoruz keşke gelmeseydin deyişlerini unutamıyorum. Eşim her kavgada kv boyle deyince duyar ama heoen unutur geri. Surekli fırsat kollayıp acığımı aramaya calıştıkları o kadar belli ki.Onume gelen herkes diyor ki seni kıskandıkları icin istemiyorlar. Duşunuyorum kv ve gorumcem kilolu ben bir şey giyince yuzleri şekilden şekile giriyor.Zaten eşim onların yanında bana yokmuşum gibi davranıyor. Biliyor kıskandıklarını. Ben bir yemek yapsam ya da iyi bir şey kp beni ovse kv offf diye bağırıyor. Bunu kac kez yaptı ama kimse anlamıyor. Cevremdeki coğu kişi diyor ki yaşına gore beceriklisin. Yok baklava acıyorsun,butun yemekleri yapıyorsun, temizsin, guzelsin,fiziğin guzel, evin duzenin cok guzel.Bunu kıskanıyorlar diyorlar. Ama inanın o kadar boşki bunlar. Bana duşmanlar resmen. Ben 22 eşim 24 yaşında. Bir coğunuz eşiyin kişiliği oturmamış, daha cok genc diyebilirsiniz. Hatta birisi bu platformda eşin ailesi ile senin arandaki dengeyi kuracak ama malesef bu seninle olan evliliğinde olmayacak demişti. Bunu soz aklımdan hic cıkmıyor . Cok uzuluyorum aklınıza gelebilecek butun fedakarlıkları yaptım. Babam dovdu vermedi eşime. Amcamın oğluna vermeyi istedi ama ben kactım. Babam muteahhitti. Durumumuz cok iyiydi fakat eşimle yeri geldi ekmek alacak paramız olmadı. Şimdi bana parama karışma diyor.Benim onun icin ailemi ezdiğim adam şimdi ailesi icin beni eziyor. Babamla barıştık cok oldu. Babam ah etmedim kızım, arkandan beddua da vermedim demişti. Ama diyorum annemin ciğerini yaktım ondan mı boyle bilmiyorum.Allah hic kimsenin evliliğine dert vermesin.