selamın aleykum arkadaşlar o kadar cok duşunuyorumki hamilemiyim acaba diye...satım 3 ekimdi adetime bir hafta kala koyu kahverengi akıntım oldu 3-4 damla adet oluyorum sandım baktım devam etmedi ertesi gun acık kırmızı 2-3 damla bişey oldu devam edecek sandım etmedi karnımda ağrıyodu bugun 1 ay oldu.Ogunden sonra hamilelikle ilgili belirtilerim var kasıklarım ağrıyo bazen tek taraflı bazen ikiside. Goğuslerimde şişti meme ucu cevresinde kucuk bezler kabardı sağdakinde. 2-3gundur belimde cok ağrı oluyo uzandığımda dinlendiğimde azalıyo sırt ağrımda var birde damarlarımda belirginleşti goğsumde, kasıklarımda, kolumda ve bacağımda.neden belirginleşti diye internette bakarken hamilelik belirtisi olduğunu gordum. 2 gundurde şişkinlik var ve son olarakta ağzımda kuruluk var ...araştırmalarıma gore hepsi belirti ama yinede korkuyorum icimden bi ses olduğunu soyluyo umitlenmek istemiyorum sonra cok uzuluyorum yardımcı olursanız bilgilerinizi paylaşırsanız cok mutlu olurum.Rabbim isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını en yakın zamanda nasip etsin inşallah...Şimdiden teşekkurler...