Merhaba hanımlar.
Bundan 3 yıl once yeni evime tasindigimda doğalgaz henuz tam baglanmamisti ve iş yerimden bir arkadaş bana ısıtıcısini vermeyi teklif etti tabi emant olarak. Ben de kabul ettik bir sure kullanıp iade edecektim.
Bir iki kez belki kullandık o da cocugu yikadigimda sağolsun cok da makbule gecti.
Arkadaş bana verdiğinde kutusu filan sıfır gibiydi cok iyi durumdaydı. İci hala iyi durumda ama o zamanlar oğluma kv bakıyordu ve cocuk gidip ustune kalemle delikler acmış (oysa başka odadaydı) kv de de hic dikkat etmemiş. Ben cok utandım o sıra geri iade edemedim. Bir yerden yeni kutu bulup koyayım diye bekledim. Hatta o ara bana cift kişilik nevresim takımı hediye geldi onla birlikte arkadaşa vereyim ayıp olmasın dedim. O yıl iş yerimi değiştirdim. Cok uzağa da gecmedim ama goturup veremedim. Şimdi ardan gecti 3 yıl cok utanıyorum. Kullanmadım da 3-4 defa en fazla kullanılmıştır. Sizce ne yapmalıyım. Nasıl goturup vereyim bu kadar zaman sonra?
İki kez denk geldik birinde nerede benim ısıtıcı dedi getirecek ya aklımda bir iki kez kullandık makbuke gecti filan dedim. Diğeri de gecen ay karşılaştık tabi kadin da umidi kesti galiba. Ne yapayım ben?

Guncelleme1: oncelikle yazdiklariniza saygı duyuyorum, sonucta dışarıdan bir gozle cevaplandirdiniz. Hic birimiz birbirimizi tanımıyoruz. Emanet aldığım her şeye cok cok dikkat ederim, kolay kolay zaten almam. Bu olay ustumde cok buyuk bir yuktu. Karşı taraf nasıl karşılar bilemedim acaba buradaki yorumlar ne yonde alacağım tepki de goturunce oyle mi olur diye sormustum. Cevaplar icin teşekkur ediyorum.
Guncelleme2: filitre kahve makinası yanına filitre kahve ve iyi bir marka iki buyuk cikolata alıp gittim. Kahve makinasının icine değişim kartı da koydurdum. Guzel de bir paket yaptım. Isıtıcı 300-350 liraysa ben de 350 liradan fazla masraf yaptım yani cimri değilim ısıtıcı zaten hic bir hasarı filan yoktu ozenli kullanmıştım. Kutusu rahatsız ediyordu artık onu da boylece telafi etmiş oldum. İş yerine goturdum hem emaneti hem hediyemi. Cayımı ictim. Ozrumu diledim. Anlayışla karşıladı. Sorunlar cozuldu. Benim de oldukca icin rahatladı. Teşekkur ediyorum sizlere de.
Guncelleme3: normalde konularımi cevapsız asla bırakmam. Sahiplenirim. Ama sanırım utanmış olduğumu net ifade edemedim. Utancımdan size de yazamamıştım umarım anlasilmisimdir. Teşekkurler tekrar