merhabalar. Hemen derdimi anlatmaya başlayayım.
Bir cocukluk arkadaşım var. 23 yıldır beraberiz araya mesafeler girsede aramızdaki bağlar hic kopmadı.Aslında buyudukce insanın huyları değişiyor farklılaştık birbirinden uyumsuz insanlar olduk ama nasıl ki kardeşler birbirinden ayrılamıyorsa bizde oyle olduk.Bir bağ var sanki aramızda belkide beraber buyuduğumuz icindir. Cok kızarım ona duşuncelerimiz okadar zıt ki ama vazgecemem ondan...Gelelim konumuza.
Yaklaşık 5 yıldır ikimizde evliyiz eşlerimizde tanıştılar surekli beraber vakit geciririz. hatta daha fazlası eşlerimiz birbirlerini cok severler. Biz planlamasak bile onlar mutlaka bir plan yaparlar.Beraber yemeklere kahvaltılara, tatillere gidilir.Benim evimde kaldılar kac kez. Hatta aileler tanışır. Aileleriyle bile goruşuruz. Aradaki samimiyeti anlatabildim sanırım.
Bir akşam eşimle cocuğu uyuttuk saat 21:00 civarıydı. baya romantik bir anda bu arkadaşlar mesaj attı . Napıyorsunuz falan diye ama bu konuşma ya siz gelin ya biz gelelim diye ilerleyecek biliyorum eşimde buyrun gelin kahve iciyoruz dedi. onlarda kabul etti. tabiki gelsinler başım ustunde yerleri var.Neyse geldiler sohbet muhabbet derken konu okeye geldi okey oynamaya başladık .Bu arkadaşalr baya hırslıdır oyun konusunda asla yenilmeyi kabul etmezler yeniliyorlarsa o oyu sabaha kadar devam edecektir

Neyse bu bir gun soylemedi bana ama okadar gerilmişki anlatamam .Acayip gergindi tum gun en sonunda ısrar edince anlattı mesajları okudum Ben şok oldum.Burada sizler devreye giriyorsunuz bu konuşmalardan sizler neler anladınız ?(tabi mesajları birebir aynısını hatırlamıyorum ama arkadaşın uslubu bu tarzdaydı emir veren cumlelerle )