Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. 2 gorumcem 1 eltim var. Ben 25 yaşındayım onlar 40 kusur yaşlarda. Cok tuhaf insanlar. Yonetmeyi, dediklerini yaptırmayı, ilgiyi pohpohlanmayı cok seviyorlar. Bende tam tersi. Kararlarıma saygı duyulmasını isterim , karışılmasından hoşlanmam ve yalakalık yapmayı asla sevmem.

Neyse bu uclu ben evlendim beni bir turlu kabullenemedi. Surekli sacma sapan sebeplerden laf soktular. Eşim onların her işine koştuğu icin ilgi bolundu o yuzden beni sevmediler. Surekli yalan dolan arkamdan yapılan dedikodular.. ( gorumcemin kuzeniyle arası bozulmuş kız bana her şeyi anlatmıştı )

ben yine de cizgimi bozmadım. Onları yok saydım. Adlarını dahi anmadım. Eşimle mutluyuz ve oda her şeyin farkında olduğundan beni goruşmek konusunda hic zorlamadı. Goruşmek istemiyorum dedim saygı duydu. Cunku oncesinde onlar kendi kendilerine kusmuşlerdi. Bende ustelemedim kabuğuma cekildim. dort ay oldu.

Asıl konuya geliyorum. Ben 3 aylık hamileyim. Ve etrafa yeni soyledik. Dun eşimin ablası aradı ve ailecek yemeğe cıkmak istediğini soyledi. Biz iki gun şehir dışında olacağız. Gununu de bize gore ayarlamışlar. Eltim gorumcelerim anne baba ve biz. Ben gidip gitmemek konusunda cok kararsızım. Yaptıklarını hazmedebilmiş değilim. Bi soğukluk var ve yapım gereği hemen gecemiyorum. Sizce o yemeğe gitmelimiyim?