Merhaba hanımlar. Cok sevdiğim bir arkadaşımın konusu icin sizden fikir almak istedik. Kendisi şuan internetten yazamayacağı icin benden konuyu acmamı istedi. Sizden konu hakkındaki fikirlerinizi bekliyoruz.
''Yaklaşık iki yıl once bir proje uzerinde calışmak icin bir iş değişimi yapmıştık. Bir aylık sure sonunda o projeyi tamamladık ve ben o birimden ayrıldım. Bu bir aylık sure zarfında arada toplu ortamlarda proje hakkında konuştuk nadiren. Ya da arada selamlaşma vs oldu ama sohbet falan olmadı boş muhabbet yapmadık hic. Zaten yan yana calışma fırsatımız da pek olmadı. Şuan başka bir yerde calışıyorum.
Ben bu kişiden hoşlanıyorum. Aradan iki yıl gibi bir sure gecti. Bu sure zarfında işime gucume odaklandım. Ama arada aklıma geliyor. Normalde ilk adımı atan biri değilim. Zaten daha once hic etkilenmedim birinden bu şekilde. Gecenlerde instagramdan istek attım. Kabul etti takipleşiyoruz. Kendisi cok paylaşım yapmaz. Ben arada hikaye paylaşıyorum hepsine bakıyor. Gecen gun doğum gunumdu hikayemde arkadaşlarımın kutladığı anın videosundan kucuk bir kesit paylaştım. Gordu ama mesaj atmadı. Biraz daha beklemeli miyim mesaj atar diye? Ne yapayım?''