Regl gunu gelmeden gebelik belirtileri????
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Regl gunu gelmeden gebelik belirtileri????
-
26-09-2022, 01:28:02Selam arkadaşlar siteye yei uye oldum. oncelikle size kısaca başımdan gecen ve cok zor toparlandığım olayı anlatmak istiyorum. Ben 31.12.2007 gunu maalesef 2 aylık bebeğimi duşuk sonucu kaybettim. Toparlanmam cok zaman aldı hala o gunu aklımdan cıkaramıyorum... Asıl kafamı kurcalayan galiba tekrar hamileyim emin olmamakla beraber regl gecikmesi dışında tum belirtileri yaşıyorum.... Bebeğim olmasını cok fazla istiyorum ama henuz duşuk sonrası erkenmi acaba diye de korkularım var... Şuphelenmeme sebep olan belirtiler; baş donmesi ( şiddetli ve sık ), mide bulantısı ( ne yersem ne icersem hemen ), mide yanması, goğuslerim hassaslaştı elleyemiyorum, halsizlik ve uyumaya eyilim kolumu kaldırmaya halim olmuyor yataktan kalkamıyorum, kasıklarımda sancı sanki regl olacakmışım gibi ve son 3 gundur sağ bacağımda kasığıma doğru kasılma oluyor, gaz şişkinlik ve bu da bir sebep mi bilmiyorum duymuştum ne kadar doğru ama kirpiklerim karışmaya başladı rimel surdukce daha cok karışıyor aynı zamanda nefes darlığım var hafif olarak... Bunlar gebelik belirtisi gibi geliyor bana ama emin değilim. regl gunume hemen hemen 7 gun var daha... Ama bu belirtileri ben 10 gundur yaşıyorum ilk olarak goğus hassaslaşması ve baş donmesi başladı. Sonucun negtif cıkacağını bile bile eczaneden test aldım dayanamadım tabiiki regl gunum gecmediği icin negatif cıktı. Kan testi yaptırsam kesin cıkarmı sonuc 7 gun varken reglime? bir de 2,5 ay once duşuk yapmış olmam eğer bebişim varsa bir risk oluştururmu? birde benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var duşuk sonrası 3.gun iğne oldum bu iğneyi 3.gun olmuş olmam gec sayılmaz dimi? 72 saat dolmak uzerekn olmuştum iğneyi... ama en onemlisi sizce boşunamı umitleniyorum... Şimdiden cok teşekkurler arkadaşlar....a.s.