9 yıllık evliyim.severek evlendik.kıyamıyoruz da birbirimize.ama yıpratıcı surecler oldu.bebek calışmaları ailevi durumlar vs cok yıprattı.yoruldum ve biraz istemsz monotonlaştı evlilik.onu gercekten seviyorum onunla yaşlnmk istyrum ama bazı şeyler vardır istemsiz hoşuna gider.iş ortamım cok ii.arkadaş grubu vs..surekli grupca etkinlkler vs.biraz da o zor donemlerden sonra aklım dağılsın istedim.eşim dey aynı.brz akışına bıraktık.
samimi arkadaşlarımla takıldıkca giyim kuşam sac vs değişikllk oldu bende istemsz 1 yıldır.ben de brz ozenmeye başladım etek topuk vs.takıldığım grupta hoş da bi cocuk var ama yakın sayılan arkadaşım onunla norml samimi dost gibi.ic iceler.ama cocuk brz bnmle ilgilnmeye calışıyo 2 aydır.bakışları yakalıyorum oturup kalkarken yururken.anlar ya insan.arkadaşım da anlıyo gibi hatta icsel tepkisini anlıyorum.cocuk cok duzgun serseri değil hoş biri istemsz beğenilmk gzl duygu sadece bu hoşuma gidiyor ama en ufak şans vermemeye calışıyorum davranışla.aklım kaysın istemiyorum da.ortamdan cıkmak da istemiyorum.ne yapayım