İyi geceler. Eşim surekli kendine vakit ayırmadigindan bahsediyor. İşten 5te geliyor. Yemek ye derken 6 oluyor. Akşam haberleri izler sonra tvde takılır gundemi de tlfondan twitter'dan bakar bi saat. Sonra ayda 9 kitap bitirme hedefi koymuş kitap okumam lazım der. Yani akşamları cok dolu.
Bu işleri arasında bn onceliği olmadım.mesela uzanırken yanına gidip sarılmak istesem şakayla bi rahat bırakmadın der. Onceki gun gece ilişki icin yanıma geldi ben sonra dedim. bu akşam da saat gece 1i geciyor gelmiş guya benimle ilgileniyor ben cunku son sıradayım bn de uyuycam dedim yuz vermedim sabah 7de uyanıcm.
Sonra bikac bsy daha dedim. Bu haftasonu zten anneme gidecektim. Ben cuma anneme giderim pazar akşamı almaya gelirsin bu arada da kendine vakit ayırirsin dedim. Bu yine tavır yaptı.

Bu kadar bireysel takılmak istiyorsa evlenmeseydi. Ben ona kitap okumasın tv izlemesin demiyorum.
Yine bıkac sefer bu salonda film izliycm biraz kitap okurum sen uyu istersen dedi. Film zevkimiz uymuyor o yuzden bu gece kendim takılayım dedi o gece yatağa gelmedi. Salonda uyudum gece 3u geciyordu rahatsız etmiym yım seni dedim diyor.

Boyle. Artık sıkıldım 1.5 yıllık evliyiz. Bazı gunler hic konuşmadan gecer resmen tv tlfon kitap. O bunları yaparken ben de kendime iş bulurum. Ses etmesem sorun yok. Ben paylaşımımiz daha cok olsun isterdim. Birlikte mutfakta bsyler yapmak konuşmak. Gunler boyle geciyor