bir iş arkadaşım var başlarda işte bildiğiniz gibi normal arkadaş gibiydik sonra benimle uğraşıp kızdırmaya calıştı aramızda bir tartışma oldu işte engellenmişim whatshaptan vs sonra bu
konuda da tartıştık gonlumu almak icin yemeğe davet etti ama oncesinde işte kahve falima baktı kismet var sana iste icinde bir harf soyledi kendi isminin icinde de o harf vardi dikkatli bakarsan gorursun cevrene dedi ve beni işte kızdırdıgi icin arkadaşın ismini vererek beni nasıl tavlayacagini ona sormuş guya halbuki arkadasima boyle bir sey soylenilnemis ne maksatla onu soyledi anlamadin zaten iste bunlar da beni o tavırlarından dolayı ona ilgi duymama sebep oldu ve onun da bana ilgi duydugunu hissettim bir kere bana bakarken yakaladım ama utancımdan gulumseyerek kafamı egdim benim ona ilgi duyduğumu anladı oncesinde bana bakarak gulumserdi ama arkadaşım herkese boyle davrandığını soyledi ben oyle olduğunu duşunmuyorum ama sanırım gururum incindi cunki davet ettiği yemek konusunda yanlış yaptığını arkadaşıma soylemiş madem yanlışsa neden bana bakıp duruyor neden kafamı karıştırıyor amac nedir bir gun soğuk bir gun sıcak davranıyor ne yapmam gerek duygularımla oynanmış gibi hissediyorum konuşan arkadaşım da o olmaz dedi git soyle bence sana ilgisi yok diyor hem eminim diyor hem de git konuş diyor ben de eminsen niye konuşmamı soyluyorsun dedim onun gozunde bile aciz duruma duştum acınacak gibi bakıyor uzulmeni hic istemiyorum diyor resmen karşı taraf bunu benim yerime o kişiye soyleyerek beni bu duruma soktu sırf bu yuzden gururum incinmiş gibi hissediyorum nasıl davranmaliyim o kişiye akıl l veren lutfen ben uzak durup mesafe koymak istiyorum ama neden bana bakıyor sobra hicbisiyi olmamış gibi davranıyor anam veremiyorum