Merhaba hanımlar. Hic uzatmadan mevzuya gireyim
Acıkoğretim sınavım oldugu icin yarın maksimum 3 saatliğine 20 aylık kızıma bakacak biri lazım geldi. Secenekler ise annem ve gorumcem. Annem arabayla 30 dakikalık uzaklıkta gorumcem ise yuruyerek 3 4 dakikalık mesafede yani cok yakın. Annem yaşlı ve hasta değil bu arada 59 yasında. Onun da baktıgı bir yaşlı kadın var sabah akşam gidiyor yani cok fazla bir bakım vermesi gerekmiyor. Sadece benim sınavım yuzunden 1 saat erken kadının kahvaltısını yaptırcak. Gorumcem ise calısıyor ve her gun 5.30 da kalkıyor. Haftanın 1 gunu tatili. Benonce gorumceme sormadan kendi anneme soyledim bakarmısın diye tamam demişti. Şimdi kardeşim aradı. O kadar az bir saat icin yormayalım erkenden kalkıp gelmesi gerekecek. Kadına da erkenden kahvaltı yaptırcak sen gorumcene sırsana dedi. Sordum tamam dedi aramız iyidir şukur kızımı da cok sever ama benim icim buruk. Bir gun tatili var onda da yine bizim icin erken kalkacak diye stres yaptım kucuk caplı uzuldum bu duruma. Hic sevmiyorum insanlara yuk olmayı ama annem gelse boyle hissetmezdim annem sonucta. Sizce baştan zaten gorumceme ni haber vermeliydim. Ne yapardınız benim yerimde olsaydınız.