Turkiye UEFA Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları'na deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası TFF Yonetim Kurulu Uyesi Hamit Altıntop acıklamalarda bulundu. Altıntop, "Son 2 macı bizler de olumlu karşılamıyoruz. Uzgunuz. Kotu bir akşamdı. Boyle bir oyun ve mağlubiyet kabul edilecek değil. Bunun farkındayız. Sorumluluğu ustleniyoruz. Kacış yok. "Bunun bir surec olduğunu, bir değişim olduğunu soylemiştik. 4 mactan sonra nasıl piyasaya cıkmadıysak, bugun de kendimize eleştirimizi yapıyoruz ve kabul ediyoruz. Yeni bir yonetim geldi. Kabul etmemek gibi şeyler var. Eleştiri olacaktır. Yapıcı ise, Turk futbolunu butun paydaşlarıyla kapsıyorsa, başımızın ustunde yeri var. Burada bireysel bir hedefimiz yok. Turk futbolunu ileri taşımak istiyoruz. Koşmazsanız, kafanızı ayağınızı ikili mucadelelere sokmazsanız, kararlı oynamazsanız Faroe'ye de, Luksemburg'a da kaybedersiniz. 3 ay once hepsine 4-5 attık, bugun bu goruntuyu veriyoruz. Kabul edilmeyecek. Bunu oyuncularımıza hissettireceğiz. Kulup başkanları ile en buyuk kavgam altyapılar. Bu kadar para donen yerde, temeli atamamışız. Bugunku gerceği inkar etmiyorum, kabul etmiyorum ama paydaşların hepsi ic ice olmazsa ilerleyemeyiz. Oyuncularımızın gelişim icinde olduğunu gormuyor muyuz? Biz oyuncularımıza doğru şeyleri aşılama gayretindeyiz. Elbette kupalara katılmak, başarılı olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

KUNTZ İLE DEVAM EDİYORUZ
Kuntz eleştirilerine yanıt veren Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın sorumlusu benim. Stefan Kuntz ile devam edeceğimizi soyluyoruz. Daha ne soyleyelim?" dedi.