Herkese merhabalar.
Uzun uzun anlatıp cok vaktinizi almak istemiyorum. Yılbaşı gecesi olduğumuz mekandan biriyle tanıştım. Bende ailemle gitmiştim o da ailesiyle gelmişti hemen bizim yan masada oturuyorlardı. Bi şekilde goz goze geldik ve tuvalete sigaraya gitme bahanesiyle konuşma ve tanışma fırsatımız oldu. Sonrasında sosyal medyadan takipleşip tekrar goruşebilmek dileğiyle mekandan ayrıldık. Aynı gece bana tekrar yazdı benden hoşlandığını ve tanımak istediğini soyledi. Bende onu tanımak istediğim icin kabul ettim uzun uzun mesajlaştık yılbaşının mekanın kritiğini yaptık ve
Ertesi gun yeni yılın ilk akşamı arayı soğutmadan dışarıda kahve icelim dedikten sonra uyuduk. Ertesi gun Kahvemizi ictik sohbetimizi ettik beni evime bıraktı yolda gelirken beni daha fazla tanımak istediğini her cumlesinde belirtti. Gec olmadan evime bıraktı Sonrasında beni tekrar aradı teşekkur edeerim keyifli bi akşamdı dedi sabah iş var iyi geceler dedi yattı. Sabahında gunaydın mesajı attı ben uyandıktan sonra aradı konuştuk sonra bi daha bişey yazmadık. Burada sorun yok.
Akşam saat 7 de bana kusura bakma yazamadım cok yoğundum diye yazmış bende ona farkettim senden ses cıkmayınca yazıp gulucuk koydum. Sonra yazdığımı 2 saat okumadı. Saat 10 gibi ben buna sanırım hala yoğunsun yazdım yine gulucuk koydum bu onu da gormedi. Uyudu falan diye duşundum acıkcası cunku son gorulmesi hala saat 7.
Sonra tabi bişey mi oldu diye endişelendim ama yine yazmadım. İyiki de yazmamışım cunku bu sabah saat 11 gibi mesajımı okudu ve bu saat oldu hic bir şekilde ses seda cıkmadı. Bende tabi yazmadım acıkcası bişeyde sormadım.
Sizce neden boyle bişey yaptı? Ben yazmalı mıyım ? Yoksa beklemede mi kalmalıyım. Beni tanımak istediğini soyleyip neden boyle sessizliğe burundu? Sabah arayıp akşam kusura bakma yoğundum dedikten sonra 24 saattir neden ortadan kayboldu ?
Ben hic bişey duşunemiyorum bu konuda sizlere sormak istedim