benim sizlere bir sorum olacaktı arkadaşlar. cevaplarsanız sevinirim.
benim 3 bucuk yaşında oğlum var. bu ayın 11. dede ilişki sırasında hic aklımızda yokken eşim olsunmu dedi bende iyi hadi sal gitsin dedim

hamilelik varmı bilmiyorum, kendimide hic dinlemiyorum varmı yokmu bu hamilelik belirtisimi diye. psikolojik olarak belirti yaşamıyorum yani.
ama 10 gundur gaz problemim var ki oncesinde yoktu. surekli kucuk tuvaletim oluyo arka arkaya bile gidiyorum. ve kesinlikle tutamıyorum karnım ağrıyo ozaman. kasıklarımda batmalar oluyo. aa birde hic kilo alamayan ben 1 haftada 1 kilo almışım

dun akşamdan beri yan sağ boşluğum ve belim sanki ağır bişi kaldırmışım gibi kopcak dercesinde sızım sızım sızlıyo. bu ağrı nedendir acaba adet ağrısı gibi değil hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama. eğer hamileysemde bu ağrı beni mafetti. bide cift rahimliyim. ilk hamileliğim cok kolaydı bu şekilde bişiler yaşamadım. yaşadıysamda o zaman planlı hamilelik olmadığı icin hatırlamıyorum. bunlar hamilelik belirtisimdir sizce. bide ağrımdan korkmalımıyım. tavsiyelerinizi can kulağıyla bekliyorum teşekkurler

eklemeyi unutmuşum ağır bişi tabi ki oğlumu kucaklıyorum ondan dolayıda ağrı yapabilirmi ? cok soru sordum herkese teşekkurler.