İlk cocuk doğduktan 5-6 ay sonra eşim benden uzaklaştı ben yaklaşınca dur şoyle hadi uyuyalım diyip uyudu neredeyse 8-9 ay arkadaş gibi uyuduk ben de haliyle sinirli oldum her hareketi batmaya başladı kavgalarımız coğaldı, bir gun nasıl olduysa bana yaklaşmaya başladı ama oylesine ayda 1 kere falan yakınlaşmamız oldu o kadar. Bu arada İkinciye hamile kaldım doğum yaptım şu an 1,5 yaşında ve eşim 1,5 yıldır buyuk oğlanı uyutmaya goturup orda uyuyup kalıyor ertesi gun defalarca konuşmama rağmen değişen bir şey olmuyor kavga edip kusersem geliyor ama cok soğuk ve uzak davranıyor sırt ustu yatıyor gozunu de tavana dikiyor hic kımıldamıyor odun gibi zaten 1 dakika icinde de horlamaya başlıyor. Dun biraz konuştum beni istemiyorsan acıkca soyle ayrılalım boyle evlilik olmaz dedim ben oyle diyince sırt ustu yatıyordu bana doğru dondu olur mu oyle şey istiyorum tabiki dedi yakınlaşmaya başladı ama sonu gelmedi oylece kala kaldım. Dun gece eşim yaklaşınca bir şey yapmasını istedim yaptı ama yaparkende isteği sondu niye boyle oldu dedim o istediğin şeyi yaparken sondu dedi

Onceleri benim zorumla doktora gitmişti bir faydasını goremedik. Şimdi de doktorluk bir şeyim yok diyor.
Ben kendime cok onem veririm her gun mutlaka duş alırım akşam eşim gelince cocuklara bakta 10 dakkada duş alacağım derim temizliğime dikkat ederim. Dun akşam cok kotu oldum ilk kez eşimden bu kadar soğudum isteğim falan hepsi gitti. Evliliği hic boyle hayal etmemiştim.