Herkese merhaba
Erkek arkadaşımla sorunlu bir donemden geciyoruz. Kendisi şuan yurtdışında. Dun 2 turk arkadaşla kahve iceceğiz dedi.
Bugun dun ne yaptın kimlerleydin dedim. Iki kız ismi soyledi. Bende keşke haber verseydin naptin nereye gittin normalde soyluyoruz ya hani dedim. Aklimdan cıkmış kusura bakma dedi. Bende yani bilmiyorum normalde gittigimiz yerleri haber veririz kimlerle birlikteyiz soyleriz ya dedim. Peki kimdi bu arkadaslar isimleri neler kurstan mı nerede oturdunuz dedim. Sen uzattıkca uzatıyorsun bi kez ayıp oldu dedin neden ikinci kez diyorsun falan filan triplendi. Bende bak bende iş arkadaşlarımla cıksam hangileri diye sorarsın bu normal dediğimde sen iki erkekle cıkamazsın gibi sacma sapan cumleler kurdu.
Dunyanın bir ucunda ve ben kimlerle nerede bilmek istiyorum o da aynı şekilde. Guven konusunda bir sorun yok. Iki kızla cıkmış olması rahatsız etmedi. Ama normalde birbirimize haber verirken kimle nerede olduğumuzu kendinin haber vermemesi ve ertesi gun ben sorduğumda boyle davranması sinirlerimi bozdu. Sizce ben haksız mıyım