Merhaba derdimi anlatmam lazım cok kotuyum ozellikle birkac gundur cok ağır geliyor silemiyorum atlatamıyorum ben 18 yaşındayım şubatta 19 olacağım, bundan cok degil 2 3 ay once kotu bi cevreye duştum. Allah korudu kalıcı cok kotu seyler olmadi ama eski erkek arkadaşım yuzunden girdim sayılır bu cevreye o da kotuydu bunu cok sonra anladım tam tanımaya calışırken, bi kiz arkadaşımızın evine gittik 4 arkadaş oyle arkadaşca takıldık sonra yatma vakti geldi işte bu da burada kalalım dedi zaten bizim eve de yakındı ayni mahalledeyiz kizla. Ablamla kalıyorum bu arada ailem il disinda. Okumaya geldik. Her neyse biraz opme sarılma gibi yakinlasma yasadik bende hadi sarılıp uyuyalım dedim erk. arkadasim (demeye dilim varmıyor) birden agresif davranmaya başladı. Sen bakire değilsin ilişkiye girelim bakireyim diyorsan da yalancisin dedi bıcak cıkardı ustumu soydu neden yapıyorsun bunu dedim atletiyle ağzımı bağladı bi ses cıkarırsan kacmaya calisirsan seni bıcaklarım keserim asla acımam dedi cok kotuyum o anlar o bıcak gitmiyor kafamdan arkadan zorla yapmaya başladı canım yandı ve korkudan aglamaya başladım sessizce bunu gorunce durur gibi oldu biraz uzaklasmaya calistim hafif bi vurdu yanağıma sessiz ol diye acıyor ne olur yapma dedim o zaman başka turlu yapalim dedi iliski olmadan biseyler yaptı iste fazla ayrıntı olmasin ve suan bunlari yazarken aglamakliyim titriyorum. Bi ara kac kez ustumu giymeye calistim o baska seyle mesgulken engel oldu sonra işi bitti ben yorgan ortu gibi biseydi onu ustume cekip uzandim arkami dondum baya ağlamaya basladim hickirarak ama sessizce. Senin gibi iyi bir insana nasıl kotuluk ettim ben diyerek o da ağlamaya başladı bana ıslak mendil ve su getirdi bana yuzunu don dedi cekti konuşamiyordum bile onun da agladigini gordum o da ağlıyordu sessizce neden bunu yaptin dedim bilmiyorum dedi kendimde değildim sana ne yaptım dedi sonradan soyledi roj (roche) diye bir uyusturucu hap kullanmis. Bilmiyorum kafam cok karışık o belki hatirliyor hatirlamiyorsa ben her seyi an ve an yasadim s.fsizin zevki icin şuan hayatımda yok ama iz var babam bana vurmaya kıyamazken elin boyle bir sey yapması insanin katil olasi geliyor bilmiyorum atlatır mıyım sizce ne yapmalıyım gececek mi?