Herkese merhaba. Hepimizin de bildiği uzere somestr tatili yaklaşıyor. Biz oğretmenler de oğrenciler kadar mutluyuz elbet. 1 yaşında bebeğim var okuldu evdi yemekti bebekti temizlikti takdir edersiniz epey bir yorucu oluyor . Calışan anneler ozellikle anlar beni. Gelelim esas meseleye . Eşimin memleketi bizim yaşadığımız yere 2 saat uzaklıkta ve eşim cuma okul kapanıyor cumartesi gidelim diyor direkt. Cuma doneriz diyor. Hey Allahım burdan gitti mi bir hafta. Kalan diğer hafta da kesin eltim gelecek 2 cocuğuyla bizde kalacak. Cunku kac defadır soyluyor gelcem diye. Laf arasında dinleneceğim ben demiş olmama rağmen ustelik. Eşime kendimi bir turlu anlatamıyorken ben ne ara dinleneceğim. Kendime ait ozel bir alan istiyorum ya cok mu ? Pazarlık yapmak zorunda kaldım ve gerildim. Istemiyorjm ya oraya gitsem bile cok vakit gecirmek istemiyorum. Herkes horoz gibi erkenden kalkıyor benle bebeğim 10a kadar uyuyoruz mesela. Surekli cay iciyorlar artık caydanlığa hortum bağlayıp ağızlarına takasım geliyor. Bulaşık desen bitmiyor. Yatsan uzansan goze batıyorsun. Boyle işte