Evet galiba kv. İyi niyetimi kullanıyor. Anlaşılır olması icin her şeyi en bastan anlatıyorum. Biz Biz koyde yaşıyoruz ineklerimiz var kp. Eşimle gecinemedigi icin bir cok sıkıntı yaratı birlikte oturuyorduk bIzi evden kovdu.Evimizi ayırdık televizyon buzdolabı hicbir şeyimiz yoktu hicbirsey de almadılar aylarca televizyonsuz oturduk eşim herseyi yavas yavas aldi sonra da kp.ineklerinizi agirdan cıkartın herkez kendi inegine kendi bakar vs. Bir suru laf saydi( kendi inegimizede onlarinki nede ben bakıyordum eşim baska iste calisiyor)sonra biz kendimize ağır yaptırdık ineklerimizi de ayirdik kv.tek basina cok zorlanıyor du kp. Zaten umursamaz dayanamadim onlarin ineginede bakmaya basladim sonucta bir gun bende yaslanicam diye duşundum kv. Haca gidecegiz giderken satariz diyordu şimdi de 1-2 sini satalim gerisi kalsin diyor nasilsa bakan var resmen beni kullaniyorlar hacilik dan dolayi evlerine gelen guden eksik olmuyor butun ikrami hizmeti ben yapıyorum evin temizliğinide bu arada maddi durumları da iyi tarlalari var 5-6 taNe aynı zamanda ikiside emekli bgune kadar cikartipda 5 kuruş vermediler al kızım her işimizi yapıyorsun diye veya evimin eksigini de almadılar bizde esimle 2. Bir cocuk duşunuyoruz esim de şimdi tam zamanı diyor hamileyim diye hicbir seye dokunmazsin diyor hazirliklar gelen giden inekler hicbiriyle ilgilenmezsin onlarda sana guvenemeyince satarlar diyor bu arda 5 tane eltim var kkimse yanasmiyor ben de dayanamiyorum yapıyorum ama hamile kalirsam yapamam zaten hamileligimde sıkıntılı geciyor surekli yatıyorum 2.cocugu hep istiyorduk acaba şimdi tam zamanı mı???