Kizlar merhaba bu konuyu kendim adina degil ablam adina aciyorum.cok detay vermeyecegim. Ama kadinlarin erkeklerin genelde bir arada calistigi bir muessese burasi. Mahalle arasinda. Ben her zaman kurumsal yerlerde ve ssk ile calistim onceligim buydu. Ama malesefki ablam hem yasindan dolayi hemde ozguven eksikliginden dolayi boyle mahalle arasi yerlerde buktu boynunu calisti. Yillarca aramizda bunun kavgasi olsu ssksiz calistigi icin. Simdi bir yere girdi.duydum ve arastrdim adam 10 yildir orayi isletiyor ablam 7 aydir orda. Hic bir iscinin ssk si yok. Adam esini ailesinden birkac ferdi sskli gostermis. Ama calisan iscilere kesinlikle yok. Ve asgati ucrete suan zam geldigi halde onunda konusunu hic acmiyormus. Derdim para degil ssk. Simdi ben anlama patronunu sikayet edecegm dedim.sen kendine acimiyosan ben orda baska calisanlarinda hakkini arayacagim dedim et dedi oda. Ama ogtendimki bu adamin sskdan adamlari varmis. Cok gelen giden olmus ama ne bir tutanak ne bir yazilim uyari bisey yok. Baska iki uc calisanda umutsuz konusyor.geliyorlar ona birsey demiyorlar cay kahve icip gidiyorlarmis.tanidigi biri varmis o haberdar ediyormus gelicekler diye. Simdi ben ne yapayim bilgisi olan varmi kizlar nereyi ariyayim.