Evet evet 4 gundur bu haldeyim ,sebebine gelince .. vucudumda ara sıra cıkan egzama tarzı şeyler olurdu , boyle kabuklu pullanmış tarzda . ilk cıktığında doktora gittim cok onemsemedi , nemli tut vucudunu krem sur falan dedi . Genelde kışın cıkıp yazın geciyordu . Kaşıntı , kızarıklık falan hic bir şikayetim olmadı .
Yaklaşık 40 gun once bir ameliyat gecirdim ve vucudumla hic ilgilenemedim , nemlendirici falan yani , baktım gene pullanmalar oluşmaya başladı , Salı gunu banyoya girdim , annem seni keseleyim bi dedi ama maşallah derimi yuzdu hissettim yani ..
banyodan bir cıktım her yerim yara gibi , pullanmalar artmış , Carşamba hemen doktora gittim , anlattım boyle boyle diye , hic mi doktora gitmedin dedi , gittim dedim arada geldi gecti boyle . Hele yazın hic olmuyor dedim .
Bu nadir gorulen bir cilt hastalığı , sen biraz gec kalmışsın , krem yazıcam sana bir ay sonra kontrole gel gecmezse biyopsi yapıp hastalığı kesinleştiririz dedi , ama bu arada sakın nette araştırma yapmaya kalkma alakası yok oradakilerle dedi .
Ben tabi tırstım, korkulacak bişey mi var dedim , hayır dedi sadece bundan sonra cok dikkatli olman gerekecek , dar giyinmeyeceksin , kese falan asla yok dedi, ilacla gececek mi peki diye sordum , gecebilir gecmeyebilir de dedi, belki omur boyu tekrarlamaz belki 2 sene sonra tekrar edebilir dedi
Ben tabi adamı dinlemedim , hemen actım neti , aidsten tut, losemiye kadar sebebi var .. o gunden beri kendimde belirti arıyorum , psikolojim bozuldu ..
ayrıca kremde 4. Gunum ve pullanmalar ile nerdeyse yuzde 90 ı gitti , kalanlarda cok kuculdu ..
Onemli bişey olsaydı , bu kadar cabuk etki eder miydi ya da adam direk kremle gonderir miydi sizce ? İyi bişeyler duymaya ihtiyacım var galiba ...