Allah aşkına baştan soyleyeyim psikolojin bozuk takıntılı hastasın demeyin, cok şukur psikolojik bir rahatsızlığım yok,duzgun yorum yapanlar gelsin, yardıma ihtiyacım var, kocamin birine olan bir ilgisinden bahsetmistim, kim olduğunu eski konulardan anlayın, o kızla ikisinide son uyarmamdan sonra birsey gormedim, kiza ustu kapalı gozum ustunuzde esimede tehdit ederek anlıyorum yavşamaya calıştığını kıyameti koparırım gibisine konuştum, memlekete gittiğimizde onlarada gitmedim diğer kardeşimin evine gittim hatta onlarla zaman gecirdik, geri evimize donduğumuzde ben oğlumu okula gonderip cocuk odasında uyukalmisim esim beni sağlık ocağına gittim sanıyor.
Sesi geliyor odadan telefonda konuşuyor o kişiyle.. Esim surekli ona acıklama yapıyor oyle değil ben sizide gormek istedim v. b.. Bir dahaki gelişimizde ben hbr edecem diyor ben ararım kimseye demem arayın diye diyor, Bayagi acıklama yapıyor.. O ne diyorsa tamam diyor esim.. Ama onunla konuştuğu icin mutlu olduğunu sesinden anladım.. Canim kelimeleri falan gecmedi, ama yatakta canımdan can gitti arkadaşlar tam ekinde değilim o mu diye o kızmış.. Simdi ne konuşacak daha fazla diye sustum iyice dinledim, 9 dk konuştular, inanin yataktan kalkıp ben burdayım diyemedim, sonra esime hic duymamış taklidi yaptım, bana kızmayın delisin takıntılısin demeyin bosan demeyin cunku daha elimde ask mesajı şu bu yok.. Yazışmalar var ama oyle ask msji değil.. Allah kimsenin başına vermesin lutfen dalga gecmeyin. Yardımınıza iht var..