Kızlar selam,
Yine ben yine bir dert.
Şimdi eşim aradı. Koyden akrabaları (kuzen sayılırmış) anne baba cocuk 3 lusu bulunduğumuz şehre gelecekmiş. Hemde 3 yada 4 gun kadar kalacaklarmış hastane işleri vs varmış. Size geleceğiz demişler. Eşimin annesi de koye gitti haftasonu o kadar aksi ki durum. normalde ona gelirler ama kaynanamın da annesi biraz ağırlaşmış o yuzden koye gitti. oğluma da bi aile dostumuz bakıyor bu arada karman cormanız yani.
Evde yemeğim yok ve 7 gibi burda olacaklarmış bende işten 6bucukta cıkıyorum. eşim erken cıkıp karşılayacak ve bize goturecekmiş. Kabul etmesine cok kızdım ama gelme diyemezdim diyor. duşununce haklı. bende olsam diyemezdim. evde olduğumuzu biliyorlar. ama kızlar ben ne pişiricem bu aileye 3 4 gun boyunca. kuru erzağım var sadece. bana yardımcı olur musunuz ucuz yollu hemde misafire uygun ne yapabilirim?
mahcup olmakta istemiyorum ama napacağımı da bilmiyorum. kahvaltığı ayrı dert yemekliği ayrı dert. bana bi yardımcı olur musunuz nolurr..
bu arada gelen anne baba yaşlı cocuk dediğim de erkek ve o da en kotu 32 33 vardır yaşı. ya cok canım sıkıldı bu işe ya.