Merhabalar, cok uzatmadan anlatmaya calışayım. biz sevgilimle aynı evde yaşıyoruz ben evliliğin cok onemli bir karar olduğunu duşunuyorum bu yuzden cok iyi tanıdığım emin olduğum biriyle olmasını istedim. her neyse normalde kavga etmeyiz anlaşıyoruz guzel ailesiyle vs de tanışıyorum zaten resmi olarak. dun gece sacma bir şeyden tartışma cıktı ben bile hatırlamıyorum tam olarak benim galiba biraz sert bir konuşma tarzım var ama bana gore bu boyle değil ama doğru da olabilir bir kac kişiden daha duymuştum bunu gecmişte cunku.
Gece sacma bir şey yuzunden tartışma cıktı inanın ben bile hatırlamıyorum nedeni neydi patladı işte konuşmamın sert olduğuna laf etti vs. ben odaya gittim kotu oldum ağladım falan sonra yanıma geldi uyudu sadece. bir sure gecti ben de uyudum. sevgilimin uykusu inanılmaz ağır yorucu bir işte de calışıyor bu aralar da elde olmayan nedenlerden ev biraz soğuk oluyor daha once de bi kere yaşandı sevgilim tuvaletinin geldiğini fark etmiyor muhtemelen uykusu cok ağır olduğundan ve altına kacırıyor boyle yorgun ve soğuk gecelerde bazen dun de oyle olmuş cok da utanıyor kendisi bunu soylemekten ben fark ediyorum temizliyorum konu kapanıyor bir kere oldu daha once bu ikinci. neyse sabah kalktı işe gitmek icin kalktı optu beni falan sonra aradı telefonla sabah konuştuk biraz geri adım attı sanki. dun ben cok uzgundum bunu fark etti ama bir şey yapmadı gece, sabah onun icin yatağı temizlemek zorunda kaldım falan biraz kotu oldum bu yuzden moralim bozuldu. gonlumun alınmasını bekliyorum biraz sizce tavır yapmakta haklı mıyım?