Merhabalar,
7 yıl once iki bucuk sene suren ilişkim bitmisti. Sevgilim genel olarak ilgisizdi ama beni sevdiğini biliyordum. O zmanlar ikimizde oğrenciydik. Cok goruşme imkanımız olmazdi. Maddi sıkıntıları vardi. Ona bağlardım. Ama goruşmek istediği kişilerle goruşurdu. Ilgisizliginden surekli kavga ederdim başına gecerdim. Bi sure sonra da kiskancliklarim basladi sonra da ayrıldık. 2 sene sonra başkasını sevdim ortak facebook hesabı acmıştık. Eski sevgilim bunu gorur gormez başka bir kiz buldu apar topar. Kiz da hic onun tipi olmayan bir kiz, yani yanlis anlamayin ama kendisi guzelliğe cok duşkun biriydi ama buldugu kiz hic de onun tipi degil cok sasirdim. Yani alel acele oldugu o kadar belli ki. Benim iliskim ortaya ciktigi birkac ay icinde o kizla goruşmeye baslamisti.Bu arada ben de gecen sene evlendim. Eski sevgilimse hemen benden 1 sene sonra evlendi. Resmen inat gibi. Zaten cok kinci bir yapisi vardi. Benden ayrılırken de resmen bana ceza olsun diye ayrılmıştı sanki. Kizi su an seviyordur belki bilemem ama ben evlendim diye apar topar biriyle evlenmesi cok sacma geliyo. Karşılaştığımız zamanlar hep gozu ben de olur. Pişman olduğu cok belli ve benim onu bekleyecegimden o kadar emindi ki evlenmeme asiri sasirdi. Simdi ise su durum cok garip geliyor. Facelerine bakiyorum cok mutlu pozlar veriyorlar surekli kizla ilgili gerekli her seyi yapmis. Benim bu cok zoruma gidiyor. Bana da yapsa ben de kıskanc kavgacı biri olmazdim. Şoyle de dusunuyorum o zamanlr maddi olarak durumu hic iyi degildi bir işi yoktu şimdi iş sahibi olmus durumu iyi belki de bu yuzden benle olmasi gerektigi gibi olamadi. Ama iliskimiz boyunca ben hep ona destek oldum bu durum sorun degil dedim hep bekledim zaten kucuktuk beklemeye hazirdim sadece arada mesaj atip nasil oldugumu sormak bu kadar zor degildi. Seni seviyorum demek bu kadar zor degildi. Ben ona bana su hediyeyi al şuralara gotur diyen bir kiz degildim. Benden o ayrildi cok haksizlik yaparak ayrildi. Bunun o da farkinda. Ve sonumuz boyle oldu. Simdi goruyorum ki isteyince cok guzel ilgileniyor karisiyla. Bu cok zoruma gidiyor. Evliyim mutluyum ama gorduğum bu haksizligi hÂl unutamadım. Ustelik bana bu kadar ilgisizken başkasına bu denli ilgili oluşu cok kafama takıldı cok sasirdim. Bazen diyorum yasi buyudu arkadaslarinin evliliğini gordu bi kıza nasil davranması gerektiğini anladı artik benleyken daha kucuktu falan ama yine de zoruma gidiyor. Bu duşunceler arada aklıma geliyo ve kendimi kotu hissediyorum. Eşimi seviyorum cok mutluyuz. Ama bana yapılan bu haksızlığı unutamiyorum.