Eşim belediyede calışıyor başla birime gecmek icin amirlerle goruşme yapması gerekmiş bugun gec geleceğini soyledi. Kac gibi gelirsin dedim 11 gibi anca dedi. Canım sıkıldı neyse dedim ses etmedim. Normalde de bir gun calışır bir gun izinlidir. Bana cok fazla vakit ayırmaz yeni evli olduğumuz halde. Konuya geliyorum. Saat 11 oldu yok 12 oldu yok. Aradım. Bekledik adam gec geldi ne yapayım bekle dedi. Saat gece 2 de eve geldi. İcki icmiş. Normalde huyum değildir ama o lavabodayken aldım telefonunu inceledim. Durum paylaşmış ve beni engellemiş cunku ben baktığımda gorunmuyordu hicbir şey. Video atmış canlı muzikli bir mekan. Gelen mesajlara baktım. Ooo hayat sana guzel, yeni mekanlar keşfediyorsun falan yazmışlar. Buda her mekan bizim diye cevap vermiş. Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Sinirden elim ayağım titredi. Hesap sordum. Bunlar ne demek oluyor diye. Bir yalvarmalar, ozur dilemeler, hic kızlara bakmadımlar, her zaman boyle dışarı mı cıkıyormuş, bana asla yalan soylememiş, adamı nereye goturselermiş, her şey bizim icinmiş... bir daha olmazmış. Beni engellememiş nasıl olduğunu bilmiyormuş. Bu zamana kadar biriktirdiklerimle birlikte ağzıma geleni saydım. Sizce bu durum ne şimdi ?! Beni markete gotururken bile uf puf eden, akşam bir yere cıkalım mı diye bile soramayan ben, tam bir kalas gibi davranan adam. Bu ne şimdi ! Cok kotuyum. Berbat hissediyorum. Dedim ki ooo yeni mekanlar falan ne kadar guzel.. dedi ki hava attım biraz takılma boyle şeylere. Hava demek he. Neyin havası bu ? Bakın evlendim ama hayattan kopmadım mekan mekan geziyorum havası mı ! Allah kahretsin. Ben burda canımı dişime takayım... her şeyimi eleştirsin kusur bulsun benimde tek derdim akşama ne yemek yapsam da yer acaba diye duşunmek. Allah beni de kahretsin. Şuan evden koşup uzaklaşmak istiyorum. Aileme ya da onun ailesine icimi dokmek geldi icimden. Anlatayım mı sizce ? Benim ailem başka şehirde. cekip gelmek istiyorum bir kac gunluğune desem mi ? Ne yapayım allah icin akıl verin