Merhaba Bayanlar,
Lutfen sıkılmayın okuyun.
Şimdi ben 7 aylık evliyim. Kocamla aynı işyerinde calışıyorduk, benim mudurumdu.
Bana aşık olmuş ve 8 ay icinde tutmuş ters davranıyor, surekli birşeyler soyluyor ve surekli tartışıyorduk iş ilişkisinde, meğerse icimde birşeyler varmış doluymuş bana.
Neyse en son ben buna sinirlendim, işten istifa edeceğim sırada patladı ben sana aşığım, cok cok aşığım falan:/ Ben ona karşı hicbirşey hissetmediğimi soyledim ama o pes etmedi, en yakınlarımla bile konuşmuş, bir şans verirse kendimi sevdireceğim cok mutlu edeceğim falan diye.
Neyse ben sevmeden kabul ettim, dedim bu zamana kadar severek başladım da ne oldu, gittiler ya da gittim bitti dedim, şans verdim başladı flort donemimiz, acık soyleyeyim sevmediğimi cok hissettiriyordum, o da bunu anlıyor ve daha cok cabalıyordu onu seveyim diye.
Cok sabırlı davrandı, cok sevdi, bunu cok cok hissettirdi, cok değer verdiğini hissettiriyordu, birgun buyuk bir tartışma oldu ben ayrıldım, o gunde kardeşimde kalıyorum, kapıda bekliyor, arıyor acmıyorum, istemiyorum ama, net bitti bende.
Kardeşimi arıyor son bir kez konuşalım falan, neyse en son yuzune de soyleyeyim tekrar diye zorla indirdi kardeşim beni, arabada konuşuyoruz, şu an 29 yaşında.
15-21 yaşları arasında sevgilisi olmuş 5-6 yıl surmuş ama askeriyede okuduğundan surekli goruşme olmuyormuş, yine de ilişkisi 6 yıl surmuş, 6 yıl surmesine rağmen hayatında ilk kez bana aşık olmuş, kimseyi sevmedim sen bana hissettirdin herşeyi, o kızı bile seni sevdiğim kadar sevemedim, sen karşıma cıkınca anladım ben hic sevmediğimi, aşık olmadığımı dedi ve erkek adam ağlamaz ama o sert duruşlu adam karşımda ağladı.
O kadar hakaret, ağır konuşmama rağmen hala yalvarmaya devam etti yeniden başladık sonra evet dediği oldu ve bende sevdim kocamı evlendik.
Beni cok sevdiğinden o kadar Emin'im ki ne olursa olsun hep yanındayım, seni asla bırakmam, sen bıraksanda vazgecmem falan derdi ki yeni evli olmamıza rağmen eşim askeriye gecmişi olduğu icin biraz sinirli, sinirlenince fazla tepki gosteriyor, bende sinirli, gururlu, dediğim dedik biriyim ve kavgalar buyuyor.
Birkac kez boşanalım bile dedim, cok basit gibi hemen vazgecebildim evlilikten ama her defasında eşim tuttu beni ama fazla tepki gosterip bağırınca dayanamıyorum, en son tartışmamızda cok bağırmalı cağırmalı bir tartışmaydı, bana ağır bir keline kullandı, sinir anında cıkmış ağzından, oyle denemek istememiş sozde, neyse o gece bir şekilde yine aynı yatakta uyuduk, sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum ozur maksatlı geldi sarıldı optu, benim suratım asık yine, konuşmuyorum bakmıyorum, oyle ruhsuz kahvaltı yaparken neyin var Canan dedi bana, bende neyim mi var dedim, birde soruyor musun dedim, ben oyle soylemek istemedim derken ne oldu yine beni bırakmayı mı duşunuyorsun, hic konuşmayacak mısın benle dedi, kardeşlerim gelene kadar konuşmayacağım ondan sonrasını da bilmiyorum, boşanmak istiyorum dedim ve ilk defa emin misin dedi, sacmalama demedi.
Bak emin misin, istemiyor musun beni dedi, evet dedim ama cok kırılmıştım, sonra git bakanlarla konuş dedim, birşey diyor musun diye sordu, git dedim ve gitti ben cok şairdim, bu sefer kalmadı yanımda, ikna etmeye calışmadı, sadece emin misin dedi.
Neyse giderken cok beklemiş gitme geri don dememi, gurur var bende aramadım cıktım tek başıma birşeyler ictim Taksim'de. Akşam 22:00 gibi babasıyla konuşmuş, babası yazdı kızım iyi duşunun, neredesin dedi soyledim, ne yapıyorsun kızım tek başına oralarda dedi, yerimi kocama soyledi, istemedim ama geldi aldı beni zorla, eve gittik konuşalım mı dedi, tamam dedim, ben barışacağız diye duşunurken ilk sorusu ilk soru hala boşanmak mı istiyorsun oldu, istemiyordum aslında ama evet dedim, o da bende dedi, boyle olmuyor dedi, tamam dedim, eşyaları en yapacağız, şoyle yaparız, boyle yaparız deyince bende ne cabuk eşyalara geldin diye actım ağzımı, ayıp sana eşya mı duşunuyorsun da, epey hakaretler oldu derken bana o sinirle "sen bana eski kız arkadaşımın cezasısın" dedi, madem cezaydım niye evlendin deyince ben seni istedim, benim olmanı istedim, sevdim ve istedim Canan hala anlamadın mı bunu dedi ama bu cezamın lafı cok kırdı beni, babalar geldi konuştuk barıştık, gayet iyiyiz maşallah ama o kelime aklıma geldikce kendimi kotu hissediyorum, abartıyor muyum acaba bilmiyorum.
Ben onun canını acıttım, o da benimkini acıtmak icin mi dedi, niye dedi anlamadım, eski kız arkadaşı alışkanlıkmış bunda, hayatta en cok beni sevmiş sevmese zaten katlanmaz mıydı bana?
Bilmiyorum ama o kelimeye cok takılı kaldım ve surekli tartışmacı, herşeyi kafasında kuran, takıntılı bir kadın olmamak icinde tekrardan sormuyorum bu kelimeyi ona.
Nasıl cıkaracağım eski ağır kelimeleri aklımdan?