Hepiniz icin guzel bir gun olsun diyorum ve konuma başlıyorum kızlar
Eşim 7 ay once kaza sonucu ciddi bir ameliyat gecirdi 3 ay kalkamadı yerinden,her ihtiyacını ben gordum diyebilirim. Bu olay bizi psikolojik olarak cok etkiledi. Tabi bu olayla beraber babamın kanser olduğunu oğrendim o da ameliyat oldu vs. Zor bir surecti benim acımdan da . Babama bile gidemedim ilk zaman sonra gidebildim. Tam her şeyi yoluna koyduk psikolojimiz şu an daha iyi derken eşimin şimdi tekrar bir ameliyat olması gerekiyor. Cok onemli bir ameliyat değil elinde kırık var. Cok ağrı yaptığı ve sonrasında ciddi sorun yaratacağını soylediği icin doktorlar olmasına karar verdik. Ben hamileyim ve bu durumu cok stresli karşıladım. 1 ay alcı sureci olacak ve sağ el. Eşim zorlanmam ayak değil sonucta yuruyebilirim,araba surebilirim diyor ama ben aşırı evham yaptım. Ya ameliyatta sorun olursa? Tekrar eşim elini kullanamadığı icin bunalıma girerse? Cocuklar,ev tum sorumluluk bende olacak yapabilecek miyim ?
Bu stresimi bir kez eşime yansıttım acaba ameliyatı ertelesek mi dedim. (Doğum sonrasına)
O da hayatını cok etkilediğini ve bebeğimiz dunyaya gelmeden evvel bunu halletmek istediğini soyledi. Tabi ki anlayışla karşıladım.
Hastanede yanında olmayı teklif ettim istedim. Cocuklar annemlerde kalsın dedim. Eşim hamile olduğum icin ve hastane şartları uygun olmadığı icin anne ve babasının kalmasını istiyor. 1 gun yatacak aksi bir durum olmazsa.
Ona da tamam dedim. Somestr icin bu hafta ameliyat olsaydı 3 gun onunla kalıp sonra annemlere gececektim Ablam gurbetten geliyor. Bu hafta ameliyat iptal oldu haftaya kaldı ve eşim program yapmış. Ameliyattan 1 gun once annenlere bırakırım sizi ameliyat sonrası bende annemlere gecerim. En azından ilk haftayı daha rahat geciririz. Cocuklar da etkilenmemiş olur ben de kafaca daha rahat olurum dedi. Onu o halde bırakıp ameliyat sonrası bile yanında olmamak ne kadar doğru bilmiyorum. Ben yanında olmak istediğimi annemlere sonra gideceğimi soylesem de ısrarcı.
Siz olsanız ne yapardınız ?
Eşiniz boyle dese bile yanında olur muydunuz?
Hastanede kalmakla ilgili ne duşunuyorsunuz?
Uzun oldu biraz ancak anlatabildim. Şimdiden okuyan ve cevap yazan herkese teşekkur ediyorum