Merhaba hanımlar,

Eşimle 1 aydır ayrıyız. 1 aydır ailemin yanında kalıyorum. Eşim dava acacağımı oğrendiğinde ilk olarak evden ben giderim sen cocukla orada burada rezil olma gibi guzel guzel konuştu. Amacı boşanmamam icin beni ikna etmek olunca uyumlu, sevecen koca oldu. Sonra ayaklarım gitmiyor bana biraz sure ver psikolojim iyi değil dedi. Ben de musaade ettim. Son zamanlarda da evden cık git dememe rağmen cıkmayınca uzaklaştırma aldım. Dun akşam yine izin istedi iki hafta sonra sozleşmesi yenilenecekmiş, evinden etmeyimmiş falan filan. Bu arada 2 aydır kredi kartı borclarını odemiyor barışmıyorum diye. Ustelik arabasını satıp araba alırken kredi cekmiştim o borc da duruyor odemiyor. İyi niyetli olalım olalım diyorum da hem barışmaya calışıyor hem de odemiyor borcları beni mağdur ediyor. Zaten barışmayacağım ama en azından iyi niyet goster değil mi? Bugun karar cıkmış. Bana dun resmen yalvarır gibi musaade et iki hafta diyordu. Uzaklaştırma cıkardığımı bilmiyor. Tebliğ gidecek bugun ya da yarın ailesinin evine. Ailesi de ayni şehirde bu arada. İsterse orada kalabilir pekala... Tebliğ gitmeden evime donup hadi cık karar cıkardım mı desem bilemedim. Amacım eşyaları alıp goturmesin, şahsi eşyalarıma zarar vermesin. Ne yapayım sizce kafam karıştı...