Hanımlar selam,

Gecen yıl ekim/2018de ust altımıza yeni evli bi aile taşındı. Cocuk annemin koylusunun cocuğu. Talındıkları gunden itibaren surekli kavga ediyorlar abuk subuk saatlerde. Kadın surekli sabah akşam sandalyeyi suruyerek cekiyor ve ses olduğu gibi aşağıya geliyor. Arkadaşları vs geliyor gece 12-1 gibi muzik, kahkaha sesleri filan var. Bazen 11 gibi TV sesini cok acıyorlar sanki ses bizim evdeymil gibi oluyor. Ve bunlar surekli oluyor. Babam vardiyalı calışıyor sesten uyuyamamadığı oldu. Hic yukarı cıkıp uyarmadık. Yenş evliler, yeni cocukları oldu diye. Cocuktan oncede sonrada aynıydı.

Bugun sabah yine aynı olunca annem yukarı soylemeye gitmiş. Annem bizim cam acıkken yukarıdan halı silkeliyorsun filan demiş. Kadın da siz de gecen ben halı sikkelerken saygısız bir şekilde kapıyı kapattınız diyip paaat diye annemin suratına kapıyı kapatmış.

Şimdi yine inadına yapar gibi yukardan ses geliyor. Yukarı cıkıp konuşsam anlayacağını sanmıyorum, inat etmeye devam edecek. Ev sahibine soylesem ev sahibi baya gıcık bi kadın bilemedim.