Merhaba ben 8.sınıf oğrencisiyim ve bir ay sonra lgs var.Şu ana kadar doğru duzgun ders calışmadım ama netlerim hep 80 civarlarinda hocalarım da calışırsam cok daha iyi şeyler yapabilceğimi duşunuyor fakat ben bir turlu calışamıyorum.Okuldan 4 senedir sevdiğim biri var daha once benden hoslaniyodu sonra ben onu sevince 1 reddetti baska kizlarla cikti ve dersleri cok kotu tek duşunduğum hadi son 1 ay tekrar benden hoslansin cunku ben onu severken elimden geleni yapmadim yoksa mutlu olabilirdik gibi hissediyorum bana gulerken falan tersledim ve vicdan azabi cekiyorum degistirmek istiyorum.Aynı zamanda onla aynı liseye gitmek istiyorum ve bu tarz liseler daha cok ilgimi cekiyor yani ne biliyim bi fen lisesi mesela herkes mukemmel saygılı ben oralara uymam gibi obur liselerde boyle yok sigara,kavga,okuldan kacma vs cok normal ve daha eğlenceli geliyor bana o yuzden de ders calışmıyorum şu anda yaptigima gore bile hocamın dedigine gore iyi bir liseye girebilirmisim hatta bu yuzden sallamayi bile dusunuyorum cunku istemiyorum anlattigim nedenlerden.Kotu bir liseye gitsem 12 de calisirim yine ortalama bi universiteyi kazanirim mesela oğretmen olurum sonra kpssye girerim nasilsa kimse hangi universiteden mezun olduğuma bakmiyor.Cok para kazanmak da onemli değil bence onemli olan mutlu olmam ve ve boyle yaparsam daha mutlu olucam gibi.Doktor,avukat falan zaten olmak istemiyorum omrumu neden bir meslege harciyim ki yapilcak bir cok şey varken.Bir de arkadaslarimin da dersleri benden biraz dusuk ve hocalar onlara kazanamaz diyor o yuzden ne sevdigimle ne de onlarla ayrilmiyim istiyorum.Neyse kisacasi dedigim gibi gelecek icin bir planim yok ve boyle dusunuyorum o yuzden bir isteğim de yok hocalarla veya tanidigim kisilerle cok fazla paylasamiyorum bu dusuncemi bu yuzden ben de buraya yazmaya karar verdim coğunuz benden buyuksunuz ve bir fikir verirsiniz diye sizce doğru mu duşunuyorum ?