karmaşık duygular icerisindeyim hanımlar.biraz icimi dokeyim dedim.
ben neredeyse 6 yıldır evliyim.biri 4 bir altı aylık 2 cocuğum var.eşimlede arada tartışmalarımız olsada genel olarak iyiyiz.Ama bugun cok kırıldım ona.
afedersiniz 2 gunde bir birlikte oluruz ve bana gore tutkulu bir ciftiz.her zaman olmasada gecelik giyerim (cok utanarak detay veriyorum ama konunun anlaşılması icin)
yaklaşık 10 gun once işte geceliğini giyde gece beni uyandır falan dedi ama bu sıralar kucuk bebeğim o kadar huysuzki gece gec saatlere kadar uyanık ağda zamanım geldi ama yorgunluktan, cocuktan vakit bulamadım bundan dolayı direk pijamalarla girdim yatağa onada izah ettim bebek huysuz gecelik kafasında değilim şuan diye.
tabi hoşuna gitmedi bu durum ara laf sokmaya başladı.iyice sinir oldum bu anlayışsızlığına. 1hafta falanda kus kaldık daha doğrusu kendisi bana soğuk yaptı.

neyse dun gece sarıldı barıştık.bu akşam tekrar konu acıldı.bana dedi ki: BEN SENDEN HİC MEMNUN DEĞİLİM.neymiş hep istekli olan taraf kendisiymiş ben onun isteklerini yerine getirmiyomuşum.6 yıllık karısına uckuru icin bu lafı soyledi .hayır kotu bir ilişkimiz olsa onlayken surekli tepkisiz duvar gibi biri olsam neyse.

bende delirdim tabi hem ağladım hemde bu saatten sonra kafamda bittin nankorsun memnuniyetsizsin dedim.bu kendini haklı buldulca sinirler tavan oldu. sustum once haydi konuş konuş diyince bende bırak beni seni memnun edecek birini bul bende memnun edebileceğim başka birini bulayım dedim.(biraz ağır oldu ama soyledikleri cok zoruma gitti)bozuldu bu lafıma haliyle.

Ben mutfakta ağlarken gelip sarıldı ayaklarıma kapanıp ozur diledi tabi benimde son cumlemden dolayı ozur dilememi istedi ozur diledim sarıldık o uyudu ama benim hala sinirlerim bozuk. boyle hararetli hararetli tartıştıp hemen barışınca devreler yandı
o benim abarttığımı duşunuyor sizce ben abarttım mı bu durumu ?