Merhaba kızlar konuyu kuzenim adına acıyorum.hesabi olmadığı icin rica etti.sorusu şu. Bunun hoşlandığı biri vardı 1 yıla yakın ayda 1 falan olmak uzere ınstagram dm den yazismislar. Sonra kuzenim bir tartışma anında bunu ınstgramdan silmiş. Aradan 1 ay gecince istek atmis cocuk kabul etmemiş. Bunun ustune kuzenim bunu engellemiş.ustunden 1 yıl gecince ve kuzenim hala unutamadigini soyleyince bende dedim tekrar istek at .atti cocuk hemen kabul etti.bu akşamda yazistilar.sohbetin sonlarına dogru Kuzenim izmirdeyim kuzenimin yanindayim falan yazdı.oyle yazınca cocuk izmiri severim demiş.kuzenimde izmir seninsevmiyirmus yazmış.cocukta bunun ustune izmir beni sever kiz arkadaşımda izmirli demiş. Kuzenimde caktrmamis ve aa hayırlı olsun sevindim yazmış. Cocukta tepkili gibi bir cumleyle yok ya ciddi bisey değil yazmış.kuzenimde olsun ya ciddiye doner fakan yazmış.cocukta yok ya donmez demiş. Cocuğun amacı ne.neden boyle bir cumle yazmış Olablr.kuzenimin ilgisinden mi Sıkıldı acaba. Kuzenim yanımda cevap bekliyor sizlerden.tamamen vazgecmemiistese diyor (ciddi ilişkim değil ya ) diye bir cunle kurmazdi diyor. Ben hayirli olsun dedgimde sagol der gecerdi diyor.