Merhaba kk uyeleri...uzun zamandır moral olarak iyiyiydim.kendi halinde kimseye karışmayan bana karışanada kulak asmayan bir modda idim.ancak bugun moralim duştu.regli donemi sonrası duşumu aldım giyinirken goğsumdeki zararsız dedikleri o kitleyi hem gordum kontrol ederken de bariz şekilde hissettim.meme ucunda hafif bi cokukluk biraz ustunde kıkırdak gibi damar gibi ince uzun bişey hissettim hemde oyle serttiki.ustelik o goğsumun olduğu tarafta koltuk altımda da bir acı filan oldu.yaklaşık 1-2ay once genel cerrahide ultrason cekildi zararsız bir kitle demişlerdi acıkcası oyle olmasınıda umuyorum.cunku bundan 6-7sene once yine o goğsumden yeşil kahve sutumsu bir akıntı olmuştu ozamanda gitmiştim dr.ancak birşeyin yok demişlerdi.ve ne kadar ilişkili bu konuyla bilmiyorum ama regli donemi sureside uzadı 7gunden 10gune cıktı.yaklaşık 3yıldır boyle artık.hergun ve her tarayışımda bir avuc sacımda dokuluyor.aslında bu olayları birbiri ile bağdaştırmak istemiyorum ama ne yazıkki yaşadığım şeyler bunlar.bugunde bu olayı yaşayınca canım sıkıldı uzuldum moral vermeye calışıyorum kendime.ya sacmalama daha iki ay once ultrasonla bakıldı kotu birşey olsa salarlarmıydı seni şu şu var derlerdi yuzume diye teskin etmeye calışıyorum kendimi.ne dersiniz bir daha gorunmelimiyim dr.zira iyi şeyler duymaya ihtiyacım var