Kızlar selam,
Derdimin pek bi cozumu yok ama paylaşmak istedim sadece cunku icimde kendi kendime bileniyorum.
Erkek arkadaşımın kendi işi var yeni sayılır, muşteri portfoyu tam oturmadı bu yuzden cok calışıyor. İdealleri var ve bunun yanında zaten kabullenmek istemesem de sanırım kendisi işkolik.
son olarakta bu akşam ki programımız iptal olmasıyla birlikte cinnet gecirdim kendi kendime.Tabi bunları ona lanse etmiyorum bi iki kere dokundurdum bi geri donut alamadım. Normalde her hafta goruşuyoruz bazen aksaklıklar oluyor tabi. Uzun zamandır verimli zaman geciremedik. Son zamanlarda buluşmalarımız bi saat buluş yemek ye kahve ic dağıl modunda oluyor.
Bu akşam yemek yiyip beraber bu geceyi gecirecektik ki iptal oldu 12 ye kadar işlerini tamamladı. İşi acil olmasa illa onu tamamlayacak ertesi gune oyle başlayacak biraz takıntılı bi yapısıda var. Ben biraz triplendim ama bi şey yok diye geciştirdim.
zaten goruştuğumuzde telefon da konuştuğumuzda naber nasılsından sonra muhabbet hep onun işlerine geciyor. Bazen kendini oyle bi kaptırıyor ki bana sen nasılsın demeyi bile unutuyor.
kendisi bunun gecici bi sure olduğunu bi seneden sonra yanına yardımcı alacagını angarya işlerle uğraşmayacağını soyluyor ama inanmıyorum pek. ufak ufak evlilik planlarımız var ve ben duşunme aşamasına gectim. Bi davette bi arkadaş goruşmesinde, aile ziyaretlerinde hatta evde bile cogu zaman yalnız olacagımı duşunuyorum ve bu biraz beni tedirgin ediyor. Eşi sevgilisi boyle olan var mı aranızda ? Bu konuyu dert edinmelimiyim bilemiyorum.
Onun haricinde uyumlu bi ciftiz, sevdiğimiz şeyler hobilerimiz aynı. Tabi hobilere pek zaman kalmıyor orası da ayrı konu