Merhabalar. Hoşlanmaya başladığım bir arkadasim vardi. Normal arkadasliktan daha farkli bir boyuta doğru ilerledi arkadaşlığımız. Bu durum beni hem rahatsiz etti hem de sevindirir gibi oldu.Yani garip duygular hissetmeye başladim.
Galiba o da oyle oldu.Onun da ayni seyleri hissettiğini duşundum. Flortumsu bir iliskiye dondu arkadasligimiz.Uc yillik is arkadasiyiz ve daha once birbirimize boyle seyler hissetmedik.Bana boyle seyleri duşunduren gorduğu her yerde bana takılması, beni sahiplenmesi,benim bulundugum yere gelmek istemesi, bakislari, beden dili ,sozleri,birbirimizi gorduğumuzde donup kalmamiz pek cok zaman... Yakın arkadaslarim da durumu fark etti. Ve ben de Hissetmeye basladim bir seyler iste..Hic ummazdim ama hissettim.Ustelik onun yakin arkadasi da bendrn hoşlanıyordu .Ben hic bir zaman yakjn arkadasina umit vermedim ve hep seviyeli davrandim.
Şimdi birden buz gibi olduk birbirimize..Beni gorunce farkli tarafa gidiyor.Yanina oturmaya calistigimda basini ceviriyor.Bir sey istedigimde bahane uyduruyor. En son arkadas grubumuzla birlikt e davet ettim ve zor ikna oldu gelmek icin.Sorun olup olmadığını sordugumda bana;"Senljk degil."diye cevap verdi.Geldi bana ve cok da eglendik.Hic de istemiyor gibi degildi.Ama hala ayni tavırlar. Uzak duruyor benden,bakislarini kacırıyor, cogu zaman selam bile vermiyor ,benden baska herkesle konuşuyor..Yazmıyor,aramiyor,sormuyor,şakalaşmıyor ve takılmıyor. Takilsam da cevap vermiyor. Sebebini sormustum ve "senlik degil "demisti. Peki neden uzerime aliniyorum o zaman?Benlik degil dr neden benden baska herkesle iyi?Neden uzaklasti birden?Neden bu kadar cok kafaya taktım?Arkadasimi kaybettigim icin mi yoksa hoslandigim cocuktan karsilik bulamadigim icin mi uzuluyorum?