yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar,yardımınıza ihtiyacım var....
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar,yardımınıza ihtiyacım var....
-
26-09-2022, 00:56:17herkese merhaba.. 5 aydır bebek istiyoruz.. gectiğimiz 4 ay boyunca kendimce bir suru hamilelik belirtileri ( mide bulantısı,baş donmesi,goğuslerimde ağrı vs vs) yaşadım ama sonuc hep husran oldu... ama bu ay ki durumum şoyle. sat 5 şubat, ovulasyonum ise 19-20 şubattı. beklenen adet tarihim 5 mart... 28 şubatta camaşırımda kahverengi bir leke gordum,sonra tuvalet kağıdında da pembe bir akıntı olduğunu farkettim. o akşam surekli kontrol ettim ama pembe akıntı devam etmiyordu. ertesi sabah biraz daha oldu sonra da kesildi akıntı. iki gun hicbir şey olmadı. ama dun akşam tekrar pembe akıntım başladı.. cok az geliyor tuvalet kağıdına bulaşacak kadar... gece devam etmemiş ama sabah yine ilk tuvaletimi yaparken vardı. şimdi yine yok... acaba bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa bu da mı psikolojik? regli oluyorum da psikolojik olarak sokulemiyor muyum demeye başladım... bu arada gectiğimiz bir kac gun goğuslerim sızlıyordu şu an o da yok... ama benim reglim cok ağrılı olur, ağrım da yok... off kızlar bilgisi olan Allah rızası icin yardımcı olsun....