Ya cirkinlik kompleksine girip de kurtulan var mı ? Surekli olmasa da bana arada sırada geliyor,cok sinir bozucu bir durum.
1.68 civarı bir boydayım,kilomdan emin değilim ama 60lardayım.Gorenler 56-57 sanıyor ama fazlam var gobeğim var basenlerim var.En kotusu de yuzum v şekilli ama geniş ve yanaklarım kilolu.Tatlı falan demeyin bence kotu bir şey

Cok rahatsız etmese de burnum kemerli değil ama buyuk,ucu top gibi.Gozlerim buyuk.
Sacım aşırı gur.Bu guzel bir gurluk değil cok gur hem kalın telli ve bakımı zor.Şekillendirmezsem cok dağınık duruyor,tarasam bile elektriklenip kabarıyor.Şekillendirme işlemi de cok zor,sacım şekil almıyor 200 derece duzleştiriciyle ustunden defalarda geciyorum 1 saate yakın suruyor.
Bu arada saclarım belimde,kısaltsam daha cok kabarıyor hic baş edemiyorum,zaten geniş yuzume ve kiloma da yakışmıyor.Goğus hizasında kestirdim o zaman bile mahvoldu saclarım cok kotu oldu.Hem uzun sacı seviyorum.
19 yaşındayım kilo vermekte zorlanıyorum universiteye gitmedim aile ve oğretmen baskısından istemediğim bolumu secmiştim şimdi başka bolumden hazırlanıyorum.Kursa derslere falan gidiyorum hep yurume gidiyorum hareketliyim ama haliyle acıkıyorum enerji gerekiyor ben de yemek yiyorum arada evde sıkılınca kutuphaneye gidiyorum oraya da yurume.
Duygusal olarak huzursuz ve boşlukta hissedince de yemek yiyorum surekli.Bi ara gunde 400-500 kalori alarak kilo vermeye calışmıştım ama yapamadım yetmedi tempoma o enerji.Şimdi o kadar sıkı olmasa da yine diyet yapıyorum bakalım ne kadar dayanabilicem.
Cildim cok kotu cenemin altında hiperpigmentasyon var cok koyu rengi ve boynumda kistik sivilceler cıkıyor gecmiyor.Yanaklarımda da izleri kaldı sıkmaktan,cenemde de cok cıkıyor ve izleri hic gecmiyor.Cildiyeye kadın doğuma hepsine gittim testler yaptırdım hormon bozukluğu cıktı doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım gibi başa dondu.
Boynuma ve yuzume fondoteni kapatıcıyı basmadan gezdiğim gun yok

Ten rengim beyaz,guneşte yandım hÂl gecmedi o yuzden şu an sut beyaz değilim ama beyazım,saclarım siyah oldum olası sevmem komur gibi saclarım ucları da kahve gibi.Esmerlerde durduğu gibi guzel durmuyor bende kaşlarım da aynı şekilde kara maalesef.
Saclarımda değişiklik yapayım dedim ombre yapayım dedim gittim kuafore bi model gosterdim istediğimle cok alakasız bir şey yaptı.
Gecişleri iyi oldu ama rengi kotu oldu oryalle actı bıraktı sadece bir de cila yaptı ama hic guzel olmadı ciğ bir sarı oldu oryalle acılan o ciğ sarı,ustu de siyah hic beğenmedim.Sacı cok iyi actı ve hic yıpratmadı ama kotu oldu,pişman oldum yaptırdığıma.Sonra da daha boyatmadım sacımı yormamak icin.
Benim gibi olan var mı bu kompleksten kurtulan ya da kendini guzelleştiren ? Yaşıtlarım corap gibi 2-3 kişiyle flort edip corap gibi sevgili değiştirirken bana bugune kadar gelen talip 3-4.Onlarla da mutlu olmadım bir cocuk kilomla dalga gecti eski sevgilimi de zaten eski konumda yazdım.
Ozguven onemli diyeceksiniz ama nasıl kazanılır bu ozguven ? Başka alanlarda kendini geliştir diyeceksiniz de geliştirsem de gosteremiyorum ki kendimi biraz icine kapanık sakin bir yapım var ve yanlış anlaşılmasın aşağılamaktan değil de buradaki gencler zaten kendilerini pek geliştirmiyor yani kendini geliştiren daha cok dışlanıyor burada.