merhaba 18 yaşındayım. sanırım kendimi bildim bileli muzdarip olduğum bi konu bu. normalde rahat bi insan olduğumu duşunuyorum ama toplu bir yerde bir grupta falan cok kasılıyorum. kendim gibi olmuyorum hic. mesela bikac gun sonra sınıfca masa tenisi oynamaya gideceğiz, sınıfımız da zaten az mevcutlu 15 kişiyiz. ama yok yine de şimdiden gerildim mesela. ya ben yapamazmışım gibi geliyor sanki
cok da becerim yoktur bowling bilorda masa tenisi falan cok denemedim ve yapamadım zaten denediğimde de. şimdi mesela kesin grup grup oynarız ve ben icinde olduğum gruba oyunu kaybettirim biliyorum yani kendimi. bi de bazen oynarken cekip instagrama falan koyuyolar ya kesin ifşa gibi cıkarım her fotoğrafta. şimdiden tadım kactı anlayacağınız. millet nasıl keyifle eğleniyo bilmiyorum
ben de keyifle gitmek eğlenmek guzel anı biriktirmek istiyorum ama buyuk ihtimal elime yuzume bulaştırıcam ve herkes bu niye geldi bunun yuzunden kaybettik diyecek gibi hissediyorum. yapamayınca dalgaya vurmaya calışıyorum ama onu da pek yapamıyorum sanırım. acaba gitmesem mi diyorum ama o zaman da herkes gitti bi ben gitmedim diye uzulurum. bu huyumu nasıl duzeltebilirim