Merhaba
Cinsiyet konusunu okuyunca bende icimi dokmek istedim
Eskiden beri kızım olsun isterdim erkek cocukları sevmezdim hatta

İlk hamileligimde oğlum oldu biraz bozuldum yalan yok , sonradan alıştık tabiki hele doğunca zaten dunyalara değişmem
Erkek cocuklarının geneli gibi oğluşum kızlara gore baya hareketli, zaptetmesi zor, gezmede tozmada cok sıkıntı yaşatan bı bebekti
İkinciye yanlışlıkla hamile kaldım bu sefer herkes otomatik ilk cumle : inşallah kız olurrrrrr !! Malum bu devirde erkek değil kız daha değerli sebebi de belli buyuyunce bana baksın

Ben tecrubeliyim tabi dedim ki ne olursa olsun ikisine de sevincem ,kendimi sartlandirmadim kız olsa mutlu olurum. Erkek olsa oğlum adına mutlu olurum cunku ona arkadaş olacak buyuyunce birbirlerine destek olurlar aynı cinsiyet birbiri ile.daha iyi anlaşır
İkinci de erkekmis , yuzde 1 bile olsa kız olsa diye icimden gecmişti ama doktor erkek deyince hic umursamadim. Aa dedim ne guzel bana masraf cıkmadı oğlumun esyalarini kullanırım. Ztn evde ayrı odamız yok ikisi aynı odayı paylaşırken sıkıntı opmayacak. Guzel yonlerini gordum.
Kayinv alideme gicik oluyorum bu konu her acıldığında şimdiki kızlar evlenince kocalarını sahibi sanıyorlar . Ailesinden koparmak istiyolar tarzında gıcık ve itici yorumlar yapıyor tiz ve yuksek bı sesle. Kendisi ile anlaşıyoruz ama anlaşmak icin cok uzun sure uğraş verdim. Beklentileri cok olan bir insandı bana alışması uzun surdu. Gelinlere kadinlara genel olarak duşmanca fikirleri var. TV de kadına şiddet haberleri cıksa bazı kadınlar da dayağı hak ediyo kocalarinin ustune gidiyorlar adam sinirlerine hakim olamiyo yapısında var erkeğin ona gore onu idare ediceksin fln diyo. Şimdiki kadınlar ev işinden anlamiyo eski toprak gibi var mı kadın dediğin evi tertemiz olcak elinden her iş gelcek fln diyo ki ben asla oyle biri değilim anca işten gelip oğlumla oynarım sonra da yan gelip yatarım

Herşeyden onemlisi bence erkek cocuk buyutmek bu ulkede cok daha hassas bir konu. Vatanına milletine bağlı, kadınlara değer veren, onları kullanılacak bir mal gibi gormeyen, şiddetin her turlusune karşı olan, ev isini kadının gorevi olarak gormeyen iki evlat yetiştirmekmis benim gorevim. Bana da bu gorevi yukleyen Allah a karşı yuzumu kara cikarmamaya caliscam.