Herkese merhaba. Canımı sıkan ve nasıl davranacağımı bilmediğim bi durum var. Eşimin kardeşi (gorumcem yani) gereksiz bir alınganlıkla beni tamamen yanlış anlayarak bana kustu, acıklamama rağmen geri adım atmadı. Eşim de beni haklı buldu, kardeşinin cocukca davrandığını, huyunun boyle olduğunu, kimseyle anlaşamadığını soyledi. Ama hicbir tepki vermedi, tamam sorun onun sorunu değil ( mi acaba?) ama arkamda durmalıydı, hicbir şey olmamış gibi davranmamalıydı diye duşunuyorum. Aileden kimse bu konuyu acmıyor, bilmiyorum belki de ondan dinleyip beni haksız buluyorlar. Halbuki dinleseler bunun icin insan o kadar laf eder mi derlerdi yani. Bir yanım o da kardeşi canım napsın derken, bir yanım, ahh o yanım, ama bana sahip cıksın, gecsin karşısına eşim haklı desin istiyorum. Ama o kardeşiyle ben yokmuşum gibi gidip goruşecek, gulup eğlenecekmiş. Butun ailesiyle gezilere gidecek, ben evde oturup bekleyecekmişim. Sen de git demeyin, hatasını anlamadıkca gitmem. Sizce eşimin tepki gostermesini istemekte haksız mıyım? Aileden kimsenin bu konuyu acmamasına, haklısın gereksiz yere alınmış dememesine bozulmakta haksız mıyım?