Merhaba,

Diz yapan eşofman illeti oldum olası icimde yara. Milletin eşofmanlarına bakıyorum gıcır gıcır, benimkiler iki-uc giymede kendilerini salıyorlar. Yeni eşofman almaktan bıktım. Hayır en cok sinirimi bozan eşiminkiler asla diz yapmıyor. Daha bir ay olmadı dort tane yeni eşofman aldım, yine dizleri bağımsızlık ilan etmiş. Marka da alsam aynı şeyi kısır bir dongu gibi yaşayıp duruyorum. Ben aldıkca onlar dizleniyor. Benim dizlerimde mi bir problem var artık bilmiyorum. Sinirim bozuluyor boyle oldukca.

Bunu mu kafaya takıp, kendine dert ettin Allah aşkına diyeceksiniz. Doğru bakıldığı zaman koca koca dertlerin yanında dert değil belki ama az once makineyi boşalttım eşofmanları asarken dizlerinin portlemiş ve eşofmanlarında tuylenme yaptığını gorunce gozum seğirecek gibi oldu. Camaşır makinesinin bile bana garezi var. Mesela benim eşofmanlarım tuylenme yapıyor yıkama sonrası eşiminkilerde yok. Siyah pantolon atarım benimkilerin ustunde beyaz beyaz iplik gibi tozlar olur, onunkilerde olmaz. Bir ben mi yaşıyorum bu diz illetini, yoksa millet evinde gizli bir koşede eşofman stoğu ile mi yaşıyor? Bir defa giydiğim eşofmanın toto kısmında ufak bir delik oluştuğunu da gorunce sinirlerim gerildi iyice. Dunya para verdim, bir defa giyindim hem diz yapmış, hem de yırtılmış. Nedir cozumu surekli yenisini mi almak?