selam kızlar banada yardımcı olurmusunuz kafam karışık
ben 13 ocakta adet oldum sonrasında 25 şubatta adet oldum 43 gun sonra
her ay adet olduğum icin bebekde duşunmediğimiz icin kac gunde olduğumu hic bilmiyorum
ama ay gecmezdi her ayın sonuna doğru olurdum gecen ayki gecikmeyi fark ettim test yaptım cıkmadı neyse sonunda adet oldum
buarada geri cekilmeyle korunuyoruz eşimle konuştum bu konuyu oda boşver boyle iyi olursa olur dedi
bende onemsemedim zaten kızım 3 yaşında
neyse şubat 25 adet gordum 10-11-12 mart sıralarında kahve rengi akıntı geldi hatta tekrar adet olucam sandım cunki genelde oyle başlar adetim
ama gecti bir daha gormedim ve son 2-3 gundur gouğslerim dolgunlaştı ben boyle bişeyi hic yaşamadım adetten bu kadar once adete yakın ara ara sızlama olurdu ama dolgunlaşma olmadı hic
hatta gebeliğimde bile olmadı kızımı 4 haftalıkken oğrenmiştim 8-9 haftalarda goğuslerim dolgunlaşmaya başlamıştı
buda benim kafamı karıştırdı şimdi başka belirti varmı bilmiyorum olsada psikolojik diyorum halsizlik yorgunluk filan
kca gunde bir adet olduğumuda bilmediğim icin adet gunumu tahmini 26 mart olarak duşunuyorum daha cok erken biliyorum ama belki benim gibi bişeyler yaşan vardır dedim
bu kahverengi leke yerleşme kanaması olabilirmi
yerleşme kanaması
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- yerleşme kanaması