Merhaba kızlar size bir konu hakkında Yardımınızı almak istiyorum şimdi benim bir tane teyzem var ama Oz teyzem değil eşimin teyzesi konuya gireyim eşimin teyzesi ilk evliliğinden boşandı şiddetli gecimsizlik leri vardı eşi surekli şiddet uyguluyordu eziyordu Ben eşimle Evlenmeden 2 sene once boşanmışlar Şimdi teyzesi ikinci evliliğini yaptı 1 ay oldu yani yapalı Hani 2 tane cocuğu olduğu icin Eski eşin olduğu şehre gitti 12 yaşında oğlu icin daha cok evlendi sırf cocuğunu rahat gorebilmek icin Cunku babasının evindeyken cocuğunu rahat goremiyordu o yuzden evlenmek istedi ama şu an evlendiği adam hem yaş olarak buyuk hem de teyzemi aldatıyor sanırım tam olarak bilmiyorum ama teyzem hani seziyor surekli mesajlar geliyormuş ama telefonu sessiz deymiş teyzemden geziyormuş oyle oluyor ki gece 1 de 2 de evine geliyormuş Teyzem de bu konuda cok uzuluyor ne yapacağını da bilmiyor şu an evlendiği eşi Hic konuşkan bir eş değil evi otel gibi kullanıyor Teyzem de hizmetcisi olarak yani bir eş olarak davranmıyor Teyzem de bu konuda cok strese giriyor uzuluyor ailesine de bahse demiyor Cunku ailesi eğer evlenirsen bir daha bu tarafa gelemezsin dedi Ne yapacağını bilmiyor teyzem sizce ne yapmalı Bana akıl verir misiniz onu bu şekil gorunce cok uzuluyorum Ben de bu konularda bir tek benimle paylaşabiliyor kayınvalideme de soyleyemiyor bir şey der diye şu anki kocası cocuğunu da gormesine izin vermiyor bana bu konuda yardımcı olur musunuz bir fikir verir misiniz