7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha once duşuk yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu oğrendim bugun..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek cocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da duşunmemek..ozellikle bu ikinci icin cok dua ettim hamile kalmadan once bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda cok istedi ..minik erkek bebekler ona hep cok sevimli gelmişti ve banada ustelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali calıştığından oğlum buyudukce bize guc olur diye duşunmuştum..doktor kız deyince istemsizce uzuldum..eve geldim daha bi icime kapandım ağlıyorum surekli..onu benimseyemiyorum bir turlu..biliyorum cok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide cevre faktoru var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi cok isterdim..hep ileriyi duşunuyorum ben iki kızla ne yapicam..kız cocukları yetiştirmesi cok ozel herkesten sakınmak gerek malum etraf kotu ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya cok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..boyle hamilelikmi olur..Allah cocuğu olmayan herkese cifter cifter versin ..