merhaba kızlar,
son 6-7 aydır bebek istiyorum. bundan 4 ay once adetim 13 gecikti, bu arada evde 3defa idrar testi yaptım hepsi negatif cıktı, sonunda doktora gittim kan testinde 0,2 gibi bir değer cıkmıştı, hamile değilsin deyip adet sokturucu farlutal verdi doktor bana. onu kullandım, ustunden 10 gun daha gecip hala adet olmayınca tekrar doktora gittim, yine hamilelik testi yaptı ve değer 585 cıktı. ama maalesef bikac gun icinde duşuk yaptım ilactan dolayı.
duşukten sonra 3ay bekledim ve gecen ay yine korunmayı bıraktım. en son 18 şubatta adet olmuştum, bugun 10 gun gecti, hala bir belirti yok. adetim gecikince evde test yaptım negatif, 5gun gecince bu defa farklı bir hastaneye ve doktora gittim, kan testim bu defada 0,44 cıktı, bu doktorda hamile değilsin deyip şimdide adet sokturucu tarlusal verdi bana.ilacı aldım ama kullanmaya korkuyorum, henuz başlayamadım ya yine aynı şey olursa diye. napıcamı bilemedim ya, kullansam mı, bir sure daha beklesem mi sizce? bu arada duşukten sonra bile hep adetlerim duzenliydi, her ayın 15 ile 18i arasında kesin adet oluyodum. bilemedim psikolojik olarak mı gecikiyor, yoksa yine hamileyimde testte mi cıkmadı?