Beni hatırlayanlar bilir hastasın delisin takıntılı sin demiştiniz bende bosamayip parasını yicem demiştim, niye oyle dedim, ben ailesinden cok cektim gorucu usulu evlendim ama gorumcemden cok cektim, bir de bu suphelerimi soylesem arkamda durmayıp, Semra herkese iftira atıyor diyecekler diye boşamam surunsun eve almam onu dedim,.. Esimin aileden bir kiza farklı yaklaştığını ilgisini olduğunu farketmistim, ustelik duygusallik sezdigimi onu kiskandigini farkettim, tabiki esimi tehdit ettim, kiza gozum ustunde gibi ima ettim, ortaya duşmedim akrabayiz derler diye,,onları goruşturmedim uzak tuttum, farklı sehirlerdeyiz, memlekete gidince hadi bir esim onlara gidelim deseydi parcalarım onu, oğlumu okula gonderdikten sonra onun odasında uyukaldim, esim beni sağlık ocağına ise gittim sandı bir baktım kızla konusuyor, kiz niye bizlede goruşmedinz geldiginizde diyor herhalde, esim bir acıklama yaptı gorseniz,o an duymamış uyumuş numarası yaptım, safa yattım beni gorduğunde, sonra blackbox yukledim dinledim gece, kizla konuşurken cok mutlu kiz diyorki esime hani bana sormuştun ya esin başka cocuk istiyormu diye evet istiyor diyor ama ben istemiyorum kacamıyorum daa diyor esim tutturdu bir tane daha cocuk diye diyor, ama ben istemiyorum diyor esim afalliyor hımm diyor bozuluyor, ben annemle bu konuyu konuşacam kizlar, istedikleri kadar dertleştik akrabayiz desinler..