Arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 3 ay once birisiyle tanıştım.Kendisiyle arkadaşmıyız flortleşiyormuyuz tam anlayamıyorum.İlk tanıştığımızdan sonra yaklaşık 1 ay her haftasonu goruştuk kendisi aradı goruşelim bir kahve icelim dedi ictik goruştum sohbet ettik bi ara soğuktu goruştuğumuzde elini ısıtacağım diye aldı montunun icine soktu vs.Ben bir arayışta değilim 31 yaşındayım ve erkeklere guvenim kalmadı.Daha sonra yaklaşık 1 ay sonra instgramda gezerken story attım beni aradı acamadım sonra ben aradım acmadı daha sonra whatsaapdan yazdı yemek yemeğe cağıracaktım ama acmadın dedi bende aradım acmadın dedim velev ki sonra nerede yiyeceksin yazdım bana yiyecek birini buldum yazdı ben şok tabi kim dedim goruldu de kaldı mesaj.Neyse ben takmadım.Sonra yine 1 ay gecti gecen beni aradı bende donerse ararsa plansız onunla goruşmeyeceğim dedim aradı ve ben planım olduğunu soyledim o da haberleşiriz dedi haberleşiriz dedim konu oyle kaldı.Arada instgramına bakıyorum 2 bayan eklediydi cıkarıldıydı sonra tekrar eklenmiş.Sizce ne tavır almalıyım?Bi yandan anlam veremiyorum erkekler artık tuhaf gercekten.Okuyanlara teşekkurler gozunuze zeval gelmesin