Herkese iyi geceler
Eşim cok şaka yapan birisi ama şakaları biraz eşşek şakası. Bende tam tersi bekarken el şakası ve sozel şakalardan nefret eden birisiydim ama eşim boyle olunca bende yaptığı şakalara biraz olsun alıştım diyebilirim.
Hamileyim ve fazla hassasım bu donemde. Eşimi de bir kac kez uyardım bu konuda cok hassas olduğumu soylediklerine dikkat etmesini soyledim.
Buna rağmen hala beni uzecek şeyler yapıp şaka yaptım diyor.
Az once de yatmadan once sohbet ediyorduk. Doğacak bebeğimize alınacak beşik ile ilgili. Bana fikrimi sordu guzelce anlattım birden of tamam sus ben gerekeni alırım karışma sen,bir bildiğin yok zaten dedi. İlk onemsemedim şaka yaptı diye ben daha konuşacaktım tamam kes sesini dedi bu sefer. Evet başka zamanlar da boyle konuştuğu oluyordu şakayla karışık ama cok hassaslaştım kaldıramıyorum boyle zıt soylemleri:/
Bende anlaşıldı seninle konuşma saatimizin sonuna geldik deyip donup yattım. Cok sinirlendim yatmasam kavga ederdim kesin. Belime ağrı girdi sinirden gecmedi hala. Neyse bu beyefendi de yastığını alıp cıktı odadan. Ben yatar uyur diye duşunuyordum. Buna da sinir oldum kalktım gittim yanına. Duşuncelerimi soyledim ama iyice sinirleniyordu. Neymiş şaka yapmış,ben arkamı donup yatınca da uykusu kacmış. Kendi uyarmama rağmen hoduk bir şekilde konuşuyor ben donunce zoruna gidiyor ama...
Zaten alıngan bir yapım var ama iyice alıngan oldum kabul ve bununla kalmıyor direk ağrı olarak bana donuyor bu durum. Demek ki gercekten etkileniyorum,bebeğimde etkileniyor
Bunu bile bile hala boyle şaka yapması beni onemsemediğini gosteriyor bence.
Siz ne duşunuyorsunuz? Kim haklı ?